onsdag


Pocahontas är så bra! jag älskar verkligen filmen, och låten. verkar vara så fint där, fast det bara är på film men ändå, om det hade varit på riktigt så hade det varit så sjukt fint! och alla dom löven som flyger runt, i lööv it :-D

dagen idag var i alla fall bättre än igår, tack och lov! för dagen igår var verkligen hemskt. hade bla hkk, gjorde tacos. sista lektionen va det elevensval så jag gick hem och gjorde spanska (läser på distans). har gjort no, har inlämning imorn så den måste bli klar! skulle egentligen vara hos julia (ungdomsledaren i kyrkan) kl 6, för vi ska starta en bönegrupp. men alla kunde inte så det sket sig ;-). Idol blir det ikväll! sen ska jag kanske gå ut och gå snart. imorn är det coopers, jag vill inte, vill inte vill inte vill inte. (för er som vet så ska man springa 2 km på under 13 min för att få g, 9.30 min för vg och 08.30 för mvg). usch jag kommer bara få g, för jag är så otränad.  äckel! jaja, jag får väl göra mitt bästa antar jag.

dagens händelse:
jag tittade på min mobil (som låg i skåpet) direkt efter lektionen, så såg jag att josefin hade ringt. och hon brukar inte ringa mig under skoltid, så jag bad henne ringa upp igen då. men hon hann inte ringa förrens jag hade gått in, så hon ringde då vi hade hkk, men jag svarade inte eftersom vi hade lektion. efter lektionen skrev jag "hade hkk, men du kan ringa nu." så skrev josefin "jag kan inte ringa till din mobil.. :s" (jag hade nog ingen täckning då). men hon provade igen. efter att hon hade ringt till hempa (men kom bara till telefon svararen, haha) och hem till mig av misstag, sen kom hon fram till mig. och så svarade jag och hon frågade vad jag ville snacka om. och jag bara "va? det var ju du som ringde från början?" hon bara "va? jag? nee..?" haha, så det var egentligen ingenting vi behövde säga varann, efter allt problem så va det ingenting. lol! men det var iaf roligt att snacka. ;)


skolfotot har kommit



jag är på raden längst upp i mitten


är väl ganska nöjd ändå, jättefult är det ju inte som tur är.

ni måste verkligen inte läsa. dagen har varit bland dom värsta dagarna på länge. usch säger jag bara! på idrotten fick jag först en innebandy boll rakt på handen, man såg att jag hade fått en boll där på, ett rött märke blev det, men det är borta nu. sen fick jag en boll rakt på näsan jättehårt, började blöda näsblod + att jag grät. allt smink åkte bort med, hade bara pyttelite mascara som som såg hemskt ut. va verkligen inte på humör när vi hade svenska sista lektionen, gick hem på spanskan. la mig i sängen och bara grät. tänkte på massa annat, afrika, josefin och allt. sen somnade jag och sov i två timmar. gick i skogen sen med mamma och dimitri.
när jag kom hem sov jag i en och en halv timma till för att jag hade så ont i huvudet. har nyss tittat på idol och nu sitter jag här, konstigt nog. verkligen inte min dag idag. aja, jag sa att ni inte va tvugna att läsa, texten va tråkig. hejdå


måndag



gick upp vid 7, gjorde mig i ordning och gick till skolan vid 8. när jag kom dit tänkte jag "what?! vart är alla?", så tittade jag på schemat "åååååååh skit, vi började visst 09.30 idag!". det är bra josefine! men det var rätt okej, gick hem igen (har ju bara 2 min att gå så), gjorde faktiskt lite spanska. har ju som sagt endel att plugga igen!
orkar inte skriva om skoldagen, för det är inte roligt :-) men iaf, har tittat på idol nu på kvällen! innan idol var jag ute och gick och pratade med josefin i telefon samtidigt. kändes som att vi inte hade pratat på jättelänge! roligt var det iaf! jag saknar dig vännen. förövrigt så skriver jag inte så jäätemycket här, + att jag är seg på att svara på kommentarer, men det är lite jobbigt ibland. går lixom i perioder.
och jag saknar min tina ._. iaf, hejdå!


det var något nytt ja :-)

jag hade ingen aning om att Mitchel Musso kunde sjunga! har bara sett han som Oliver i Hannah Montana, men jag hade verkligen ingen aning om att han kunde sjunga. han är ju jätteduktig! och söt är han också, titta bara på han i videon, åh, jag smälter :-D hihi

om en stund så blir det sängen. och ja, jag ska försöka svara på alla kommentarer så fort jag kan och orkar. det är lite mindre än 200 st så det lär ta ett tag :-s hihi men ni är söta. och jag är ledsen, för imorn är det äckelskola, äckel äckel äckel, jag hatar den! har lust att säga det jag sa innan, men det kanske inte är så fint att skriva det här, eller vad säger ni malin matilda o lydia? xp


jag vann!


bilden förklarar väl saken. jag gick in på kommentarer och såg "hann inte rösta, men såg att du vann=) Gratz=)" jag bara "whaat?" haha nu är jag faktiskt glad! TACK till alla som röstade! bäst är ni! "hallelujah vilken underbar glädje!" (låt från musikalen, hihi :-))

och nu, ja, musikalen är slut.. känns jätte tomt! har hållt på med övningar varje vecka i månader och nu är lixom allt slut. skriver mer om det sen.
R.I.P MUSIKALEN FUTURE DREAMS! :-(

nu gör vi! go go go

musikalen igår gick kanon! va faktiskt inte så jätte nervös innan jag gick in på scenen. men kära nån va roligt det är! att göra något man älskar är verkligen så härligt! en sal full med folk, strålkastare och så dansar man och publiken tittar på en :-D love it! tss
har en sista uppvisning idag, jag kommer verkligen sakna det! gemenskapen och att bara stå på scenen och uppträda till "future dreams" som musikalen heter. men det har verkligen varit så roligt! och det kommer bli den bästa uppvisningen idag, känner det på mig! fullsatt är det också! nu kör vi! go go go!

ni får jättegärna rösta på mig HÄR i en fototävling, NR 1? (ifall du röstar mååste du skriva siffran.)
jag skulle bli gladast! och isf måste ni göra det innan kl 15.00 idag.

har varit så mycket nu i helgen så jag har inte kunnat svara på era kommentarer, har ungefär 160 st att svara på. ska göra det så fort jag kan! :-) förresten så har jag haft ungefär 100 unika besökare varje dag i en vecka nu.



John ME - Love is my drug
"Love is my drug, is my medicine
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me" lalala

MUSIKAL!

javet att jag har varit djukt dålig på att skriva här, men jag hinner lixom inte alltid.
den här helgen är det dessutom musikal!!! så sjukt roligt :-) hade en uppvisning igår, ska ha en idag och en imorn. gick bra igår tycker jag! men idag ska det bli helt perfekt! tror det va 35 biljetter kvar idag, men dom går nog åt vid insläppet. imorn är det helt slutsålt! :-)

för er som inte vet vad musikalen handlar om så handlar det om "den förlorade sonen", från bibeln.
bilden är dock från förra musikalen, kommer att lägga upp bilder när allt är slut. hinner nog inte skriva så jättemycket mer idag! + att det kommer några från kristinehamn och tittar idag. ha det bäst!


så skulle jag bli jätteglad om ni ville rösta på mig hos
http://kamillush.blogg.se/2009/september/draft-sept-23-2009.html#comment NR 1? :( (ifall du röstar mååste du skriva siffran.) och man kan rösta om man inte har nån blogg också, hihi


onsdag

idag från kl 9 - 6 har jag bla vart med den söta tjejen på bilden. malin heter hon :-D hihi
vi praoar tillsammans i kyrkan. började med att göra klart vår power point som ska va i början av musikalen på fredag lördag och söndag. så ni som går på den, det är jag och malin som gjort den ;-) haha!
lunch, och så hade vi lunch i 3 timmar, övade på danserna till musikalen och så sjöng vi en massa. konfa, planering till hållplatsfredag (där vi samlar massa ungdomar från hillerstorp och hittar på nåt roligt) och till sist gränden. (ett ställe där man kan umgås mm.) slutade kl 6. (varför vi slutade så sent var för att vi va lediga i måndags.)
när jag kom hem åt jag lite (vet egentligen inte varför jag skriver det för vem bryr sig om när jag äter lixom? :s)
försökte med spanskan idag, gick katastrof! slutade med att jag satt och grät. låter inte det roligt? eh nej..
orkade inte plugga så jag satte mig framför tv:n och tittade på idol istället. mycket bättre! 
nu gör jag ingenting, eller jo jag skriver men ja, nu ska jag sluta skriva och svara på era kommentarer. 
men nu vart texten ganska så lång med så ni som läste är bäst! 

jag saknar afrika..



zanzibar

zanzibar

Lushoto

hela familjen vid ett stup, ca 1000 m ner

lillasyster och vår granne i Lushoto, så söt!

en förskola som farmor startade för många år sedan!

ngorogoro kraten


snorkling med delfiner

jag älskar afrikaner
jag älskar tanzania
jag älskar dom söta små barnen
jag älskar känslan av att va undervattnet o snorkla och titta på fiskarna
jag älskar djuren
jag älskar själva naturen
jag älskar vattnet
jag älskar vårt hotell
jag älskar delfinerna
och jag saknar allt så otroligt mycket
snart är det ett år sen vi flög till afrika
känns inte som att det var sådär längesen


sommar i mitt hjärta :-)


jag är med och tävlar om ett close up + 4 filter hos kamillush.blogg.se i samarbete med tvspelsweb.se
temat är: sommarbild
jag har nog inte så stor chans men man kan ju i alla fall prova

?


ikväll är det idol, igen. (tyvärr missar jag det för jag har musikalövning.) min favorit är Anders! han är så go och så rolig hela tiden! han gör lixom programet mycket roligare! gillar dom andra två med men anders är helt klart favoriten! :-D
vem gillar ni mest? och varför?


har nyss kommit hem från första dagen på praon i kyrkan. på morgonen övade vi lite sånger, fick följa med mamma på ett hembesök, hälsade på två gamlingar. jättesöta! hos den första vi var hos fick vi jättemycket fika! vi åt lunch hemma hos mig, övade mer sånger och sen fick vi fixa med en power point presentation. erkänn att det var roligt malin? ;-) så fyndiga vi är! ha ha! ikväll blir det musikal, jeepp! hejdå :-)


idag för ett halvår sen började jag och tina prata och umgås mer. fy va mycket vi har hittat på tillsammans. filmkvällar, gjort pannkakor med nougat på, bakat, promenader, pratat i telefon, skickat massa sms varje dag och till och med öland i somras! fy va roligt vi har det tillsammans. och vet du? jag vill aldrig förlora dig vännen, det är du för bra för! du är verkligen hur go som helst! alltid jätteglad när man pratar med dig och du betyder såå mycket sötnos. du och jag! jag älskar dig!  


måndag


tjuuu, idag va jag i jönköping med mamma och dimitri. (eftersom jag var ledig idag.) dom gick på ikea och jag gick på andra affärer. hittade en tröja, två rosa rosetter och ett par örhängen, hihi happy. åt korv också ;-) deni! har nyss ätit lax och potatis, så fixade jag the disk efteråt. hehe! nu sitter jag här och är jättetrött, + lite huvudvärk men jag har tagit en tablett så det ska nog gå över snart. (hoppas jag i alla fall.) måste nog göra lite no också, egentligen spanska men det orkar jag faktiskt inte idag! jag lägger förövrigt upp bilder på det jag köpte senare eller imorn. ha en bäst kväll, puss! 

skjorta - bikbok
linne - hm
jeansleggings - bikbok


två favoriter, helt klart!


jag kan faktiskt inte välja om jag ska vara ärlig, det går faktiskt inte! älskar båda två så mycket så det är svårt!
vad väljer ni?  


jag är typ jättetrött!

hej, har inte hunnit skriva någonting idag. har varit borta så har datorn varit upptagen också, men i alla fall så var jag i värnamo med familjen idag. gick på bla öb och karlssons (tror jag det hette). köpte rosa rakhyvlar hihi, ett par örhängen och lite pärlor. köpte glass med, men den var inte alls så god. åt kebab och strips när vi kom hem. och imorn ska mamma och dimitri till jönköping, till a6. jag funderar på om jag ska med eller inte, får se. för jag är ledig imorn, vi praoar ju den här veckan med och jag praoar i kyrkan hos mamma och pappa, o dom är lediga imorn så då är jag och malin också det, men vi jobbar heldag på onsdag istället.
försökte sova en stund förut, men det gick inte fast jag är super trött! men så kan det vara. nu ska jag svarar på era kommentarer och sen ska jag nog gå upp en stund. ojoj, ingen smilies i detta inlägg, ha det bäst!

alfons åberg

alla kommer väl ihåg våran kära alfons åberg?

älskar verkligen musiken i början, den ger en flashbacks och jag älskar det! tänk när man var liten lixom.

tittade ni också på det?

nu ska jag vilket fall snart sova, godnatt! bäst är ni

 

veckansblogg hos frida nr 19, rösta? ♥


happyface






ja som ni kanske ser och märker så har jag faktiskt gjort en ny header, vad tycker ni om den? :-)
idag har vi firat morfar lite
, för han fyller år om inte så länge, och eftersom att han och mormor är här passade vi på nu. hihi dom är så söta! åt flygande jakob och sen tårta. så var jag, markus och dimitri ute och cyklade en sväng. jag känner mig lite äcklig, dels för att jag inte ser så fräsch ut (men skit samma :-D) och så för att jag knappt har varit ute idag när det har varit så fint väder. men ibland kan det vara så. nu ska jag inte skriva så mycket mer, puss!

javet att jag tjatar men vill ni så får ni rösta på mig i veckansblogg hos frida nr 19

tårmästerskap i kyrkan :-D

bilder från igårkväll
gick till kyrkan. hade en samling sen hade vi tårtmästerskap. va två st i varje lag. skulle vara likt en barnfilm.

jag innan vi skulle gå till kyrkan

kjell och mariebell

jag och kalle

david och simon

markus och dimitri

jag och kalle

dimitri markus mariebell och kjell

david simon och dimitri

min och kalles tårta, ha ha! så fin.. hahaha.. haha.. ha ha.. ehe, vi vann i alla fall på att den var godast :-D
pippi långstrump

vann som den snyggaste ;-) markus och dimitri som bakat, svampbob fyrkant, gary och patrik

simons och davids. vann ingenting men ni ser väl att det är björne och söta snigel? :D

mariebells och kjell som bakat, nallepuh. den tårtan tyckte dom va likast

jag och schkalle

t a c k för kvällen!
sen skjutsade kalle mig hem och så stog vi och pratade i en och en halv timma utanför i kylan, haha! pratade om så sjukt mycket och sen gick vi in, hehe. han gick nog hem vid halv två eller något. höll på med photoshop och sånt.

skulle vara jätteglad om ni röstar på mig i veckansblogg hos fridasjoblom.blogg.se nr 19


sista dagen på dagiset


hej, idag var jag inte på bojen, utan på ankaret (ett annat dagis). för det skulle bara vara ett barn på bojen så jag fick va på ett annat dagis då. (praoade där när jag gick i 8:an.) så när jag kom dit så kom några barn och satte sig i mitt knä och kramade mig! jättesöta var dom, dom kände ju igen mig. då blev jag glad! hihi 
lekte med dom hela dagen, fick va med två killar när dom snickrade båtar också, så fick jag hålla i en samling då jag läste för dom. vi åt soppa och äppelpaj, sen gick vi ut. nu sitter jag hemma och har slutat. jag kommer faktiskt att sakna dom små barnen. men lärarna sa att jag jätte gärna får komma och hälsa på. det ska jag nog göra nångång :-) och igår fick jag ett paket, två godis påsar och så stog det "tack för att du ville vara på bojen hos oss" hihi, synd bara att jag har godisförbud.

nu är det heeeeeeelg, igen! det går så fort. och lika fort så är helgen över. men jag är i alla fall glad att det är helg nu, tror jag att ni också är faktiskt :-) 
vet faktiskt inte vad jag ska göra i helgen, blir nog kyrkan och lite sånt. ha det bäst! 

rösta på mig i veckansblogg hos fridasjoblom.blogg.se nr 19? då gör ni mig glad!


eva cassidy - fields of gold
- jättefin


bilder från igår

va med tina på kvällen, men innan jag fick svar att jag kunde komma så tog jag en massa kort, så förlåt för alla egobilder, ni överlever nog. :-) men jag har faktiskt fått min kontroll, så jag behöver lixom inte trycka på självutlösare hela tiden. så om ni ser att jag håller i något så är det den :-D

när jag kom till tina satt vi och pratade och så gjorde vi äppelpaj och tittade på idol! jättemysigt var det, tack för kvällen sötnos! jag älskar dig ♥
tina är faktiskt min, bara min :-)


tisdag

hejni, idag har jag pratat med josefin i en och en halv timma i telefon, va länge sen nu känns det som. eller det kanske det inte var? i alla fall, nu på kvällen tittade jag på idol och sen andra avenyn. fettbra! :-) har gjort lite no också.
imorgon blir det dagiset igen från 8-4. blir nog roligt! :-) så tror jag att jag skulle hitta på något med tina förhoppningsvis, har inte umgåts med henne på sjukt äckligt länge. jag saknar dig sötnos!
jag har faktiskt inte alls mycket att skriva nu, är sjukt trött så jag ska nog kanske svara på kommentarerna och sen sova! :-) godnatt, drömsött!


prao dag nr två :-D


kate perry - thinking of you

kl är snart halv 5 och jag kom nyss hem från dagiset. dagen var faktiskt riktigt rolig! barnen där är så söta. och när jag skulle gå hem så fick jag en kram och en puss av en liten kille som heter olof, så gulligt!
finns det något mysigare än att hålla i en hand som är så sjukt mycket mindre än en egens? nej det gör nog inte det, hihihi. snart kommer mamma och pappa hem, med dimitri. sen så får jag min kontroll till kameran idag :-D, en som man slipper trycka på självutlösare hela tiden, utan att man bara trycker på en knapp på kontrollen så tar den kort, fettbra! glad är jag!
ska kanske försöka göra lite no eller spanska idag.
så kan ni ju rösta på mig i veckansblogg hos fridasjoblom.blogg.se, nr 19 är jag. tack och hej! :-)

mammas och pappas bröllopsdag! ♥


grattis på bröllopsdagen mamma och pappa! 18 år nu, jag älskar er!

dagen var helt okej. prao var det! började kl 8 och slutade 4. dagarna går ganska så segt! men det var helt okej faktiskt. var bara 4 barn på dagiset idag, men imorn blir det några till. nu på kvällen var det musikalövning, gjorde ungefär ingenting men. har inget mer att säga men ifall ni vill, så skulle jag vara sjukt glad om ni ville rösta på mig i veckansblogg hos http://fridasjoblom.blogg.se/ , jag är nr 19. snälla.. men ni måste ha en blogg för att rösta.
ha en bäst kväll, ni är grymma människor!


nytt

kläderna jag köpte i jönköping i lördags + klockan jag fick av mormor och morfar :-)

skjorta från bikbok 299:-

svarta och blå jeansleggings från bikbok 99:-/st
vitt linne 129 :-

rosa tröja från jc 199 159 :-

rosetter från hm 30 :-

örhängen från hm 30 :-

halsband från ur & penn 79 69 :-

halsband från ur & penn 129 69 :-


söndagar


hejni, dagen va slaaapp, eller hela helgen har varit slaaapp. alla söndagar är slappa :P och helgerna går alldeles för fort tycker jag! hinner ju inte ens blinka förrens dom är över..
idag var jag och min familj på möte i marieholm. simon och nilla dansade. gick ju jättebra tycker jag! :) HEJ NILLA! :D javet att du läser, för det sa du, och jag litar på det ;-) det var roligt att träffa dig igen och vi ses snart :-D
ikväll bakade jag och min söta mormor äppelpaj, jättegott vart det! så fick jag en klocka av mormor och morfar med, sött! :-) för jag hade ingen klocka, men måste bara köpa nytt batteri så är allt bra :-)
tänkte faktiskt gå upp och ta kort på mina kläder som jag köpte igår, hann aldrig göra det igårkväll.
hoppas att ni har en bäst kväll! och vet ni? jag saknar min josefin, jätte mycket. ifall ni ville veta. men josefin läser i alla fall det här (förhoppningsvis) och det är ju henne jag skriver det till så, hihihi.
nejnu, ha det!


Riverside - en annan del av andra avenyn


va nyss inne och tittade på andra avenyns hemsida och hittade det här, Riverside - en annan del av andra avenyn. hade inte sett det innan och just nu har det kommit ut 6 avsnitt (kommer ut ett nytt avsnitt varje dag).
handlar om 7 st ungdomar (bla kim från andra avenyn), ungefär som andra avenyn är det. massa problem och sånt. tycker det va jättebra, efter som jag älskar andra avenyn! :-) har ni sett det?

titta på det vettja, http://svt.se/riverside?lid=puff_1678852&lpos=lasMer 


jönköping med mamma och sen surströmming


ja, ni ser ju vad jag har skrivit ovanför. och vet ni? det stämmer till 1000! fy asså, det stinker verkligen!
morfar mormor mamma och pappa hade bestämt i veckan att vi skulle äta surströmming idag, och så blev det!
dock smakade jag ingenting, och det är jag glad för! ärligt det stank över hela altanen. luktade säkert till grannarna med :-P haha. så åt vi pannkakor sen. har ni ätit surströmming nångång? gillade ni det isf?

jo, jag och mamma har varit i jönköping idag. från halv 11 till 4 ungefär. gick först på ikea, för mamma skulle köpa lite saker och sånt till köket. sen gick vi till a6. gick runt där ett bra tag. köpte: en skjorta (happyface!), ett linne, 2 jeansleggings, en tjocktröja typ, ett par örhängen, två rosetter (som man har i håret) och två halsband. är verkligen jätte glad! behövde det, för jag har inte köpt kläder och sånt på jättelänge! (lägger upp bilder ikväll.) så var vi på mcdonalds + att vi köpte mjukglass. jättemysigt har det varit! min mamma är bäst!

nu ska jag kanske försöka fixa lite i photoshop, ha en bra dag! :-)


godkväll :-D


ja, jag är nybörjare på photoshop. simon visade mig lite nyss, så jag försökte lite själv nu. ska försöka göra en header eller något sånt. får se hur det går! :-) spännande!
ikväll så har jag bakat sega chokladrutor och sett på idol. riktigt nice! orkade inte åka till kyrkan, så jag stannade helt klart hemma. mysigt det med!
imorgon ska jag åka till jönköping och gå på a6 med mamma, hoppas verkligen att jag hittar lite kläder!
jani, nu tycker ni säkert att jag är knäpp eller nåt men jag lyssnar faktiskt på westlife nu, jag tycker i alla fall att dom är bra. nu orkar jag inte skriva mer för jag ska fixa lite i photoshop. haha! ha en bäst kväll :-D


äntligen fredag!


dagens outfit
kofta - ullared
linne - trend house
kjol - ullared
leggings - ?

rubriken säger det mesta, äntligen fredag! :-D så otroligt skönt med helg nu, och nu ska vi inte vara i skolan på två veckor, för vi har praooo! ska va på dagis första veckan och i kyrkan andra veckan. blir förmodligen bra! hoppas jag på i alla fall.
har nyss kommit hem, sista lektionen hade vi soprov, gick jättebra! kändes det som i alla fall. fick även en hemuppgift i no. sen var resten av dagen slapp!
idag ska jag inte göra nånting typ, tror jag ska ut och fota lite igen. så roligt! :-)
ikväll är det hållplatsfredag (samling i kyrkan där vi hittar på roliga saker typ), men jag får se om jag går på det eller inte. nu orkar jag inte sitta här mer, så jag ska bara svara på kommentarena sen går jag härifrån! yeah (h)


torsdag

idag var det orienteringsdag i skolan, så sjukt roligt! jag älskar verkligen orientering! gör inte ni också det? känslan att kuta efter alla kontroller och va jätteäcklig är ju så härligt. love it! (hoppas ni fattade min ironi, för jag älskar det inte alls :-D) men bra gick det i alla fall! tog 25 av 25 kontroller på 2 h och 16 min. så vi fick vg! va med matilda och emelie, annars hade det aldrig gått så bra. sen så sprang malin amila och ludvig med oss typ också.
i alla fall, när jag kom hem satt jag lite vid datorn sen åkte jag mamma mormor och markus ut till store mosse och gick där. förvånade? kanske inte. jag och markus gick själva, eller vi satt och pluggade lite på ett ställe. jätte mysigt! :-) kommer lite bilder nu som ni kanske ser, nu ska jag snart plugga plugga plugga so! prov imorn!
ha en toppen kväll!

min bror är söt :-D


fotograferings tips


fotograferings tips:
- jo, jag läste i min fotograferingsbok att man inte ska sitta inne och vänta på att regnet ska komma, ifall man vill fota regn på tex blommor, blad mm.. man ska istället ta en vanlig sprayflaska och fylla den med vatten och gå ut och spruta på blommorna tex. blir jättebra, nästan bättre än själva regnet, för man får ju själv bestämma hur mycket vatten man ska ha på det man fotar. :-)


09 09 09 :-D


dagens outfit
kofta - ullared?
linne - lindex
jeansleggings - nån affär på öland

idag är det faktiskt 09 09 09, tittade på kl när den va 09:09, så då var det 09 09 09 09:09. fett nice! :-D
skolan var rätt slapp faktiskt. svenska, engelska, bild, lunch, matte, elevensval.
på elevensval gick jag hem och gjorde spanish. det behövs kan jag ju säga!
har nyss fikat med familjen min, nu sitter jag här och funderar på om jag kanske borde plugga lite. men det känns jobbigt så det får vänta en liten stund :-)

igårkväll blev det musikalövning (för er som inte vet håller våran kyrka som sagt på med en musikal, handlar om den förlorade sonen. spelade upp den innan sommarn och nu ska vi spela upp den igen, hihi.) hann göra om en dans och så körde vi igenom act 2.
när jag kom hem blev det att kolla på idol! happyface :-D

nu ska jag sluta skriva och göra nånting annat här, hihi puss!


14 FEET

hade nästan glömt bort att jag skulle ladda upp lite bilder från när jag fotograferade simons dansgrupp. men iaf, här kommer lite bilder


14 feet!

dagens outfit


t-shirt - lindex
jeansleggings - nån affär på öland
 ♥
kl är halv 1, hade tänkt att se en film, men den filmen jag ville se hittade jag inte, ska leta mer sen.
tror jag ska göra nudlar och dricka te snart, om jag nu kan det. för dom håller på att göra om i köket nu, hela huset är som en röra känns det som. men snart kommer det bli jättefint! om en vecka eller två veckor är nog allt klart! happyface
jag har ont i halsen .__. och ikväll är det musikalövning, får se om jag kan gå på den. annars kommer jag sitta framför tv:n och titta på idol, ska ni kolla på det?
OCH NU SKA JAG TITTA PÅ ANDRA AVENYN! BÄST ÄR DET!
ha en bäst dag


godmorgon, sovit gott?

hej idag är jag sjuk, mådde verkligen inte bra igår så jag stannade hemma idag. jag har ont i halsen och så.
ligger i min säng och har nyss vaknat. jag drömde att jag vaknade, så nu när jag vaknade var jag helt säker på att kl var halv 2 och att jag hade fått ett sms från malin att dom fick sluta vid 1 och att jag var avundsjuk.
men nej nej, när jag vaknade var kl halv 10 och jag hade fått 4 andra sms. skumt!

idag blir det bara att ta det lugnt, skönt! så håller mormor, morfar, mamma och pappa att göra om i hallen och trappuppgången. va nog därfö jag inte kunde sova så länge, för dom sliter bla bort tapeterna utanför mitt rum och sånt. har ingen bild att ladda upp just nu för jag använder skolans dator, så det får väl bli ett bildlöst inlägg. ha det bra!


äckel dag

mår inte så bra just nu, ont i halsen och vill bara sova. orkar verkligen inte göra nånting annat nu, men jag har inte orkat plugga något idag för jag har inte mått alls bra. känner mig sjuk :( så jag skiter nog i att plugga, äckel skola. och jag saknar min josefin :( kom hit med dig :( hejdå och godnatt


skolfoto

ja rubriken förklarar ju saken :-D skolfoto, gick väl ganska bra, tror dock inte att jag blir så bra men ändå. känns som man gör det större än vad man egentligen borde göra, det är ju bara ett kort man tar :s
skolan var inte alls jobbig. sovmogron till halv 10, so, gitarrlektion med matilda :-), engelska, lunch, no, skolfoto och sist klf. som vanligt får vi nästan ingenting gjort på klf:en (klassföreståndartimme elr va det nu heter)
idag måste jag plugga, för imorn ska vi ha mattediagnos. så fick vi 20 glosor idag i engelska som ska vara tills onsdag och så har vi självklart so prov på fredag. mysig vecka säger jag bara! eller inte. 
orkar inte skriva något nu men jag gör det nog senare, happyface.  


i ♥ store mosse

efter kyrkan åkte jag mamma pappa och simon ut till store mosse och gick. jag skulle seriöst kunna ha vart där hela dagen och bara suttit där. så sjukt fint! känslan av naturen är den bästa! jag älskar det! store mosse in my heart :-)! mormor och morfar är här nu också, dom kom idag och ska stanna i två veckor. happyface
imorgon är det både sovmorgon och skolfoto. ärligt, jag haaaatar skolfoton. så hemskt! man blir alltid så ful. jaja, har pluggat lite so idag, ska nog plugga lite till snart. hejdå!


söndag

har precit kommit hem från kyrkan, gick jätte bra att sjunga tycker jag! fett roligt :-)
gick upp halv 9 så jag känner mig a little bit trött. måste nog plugga lite idag, ska ju som sagt ha prov i första världskriget på fredag och jag kan ungefär ingenting. tror jag ska gå ut och fota lite också, isf kommer nog lite bilder senare. men det tråkiga är att jag har inga ideér på vad man ska fota nu för tiden, för alla blommor är fula och så, har ni några förslag?
nej nu ska jag upp och plugga en liten stund. pussar!


kvällen kunde inte blivit bättre :-)

på kvällen gick jag malin och kalle till kyrkan, var helt själva där. :-)
bakade äppelpaj, satt och pratade och sen köpte vi pizza! yummi. va i kyrksalen också, satte på mickar och sjöng, så var vi allmänt flummiga!
har sett jätteäcklig ut hela dagen, så dom bilderna jag är med på är också jätteäckliga, men det får ni leva med. puss!

T A C K  F Ö R  K V Ä L L E N ! : - D
ni är grymma! ☺ ♥


lördag

gick upp 20 över 11 idag, skulle vara i kyrkan kl 12 och öva med kalle john och malin. gick riktigt bra! nu kan vi det! ska öva nån gång innan mötet imorn också. kommer bli roligt! happyface
när john och kalle hade gått var jag och malin kvar i kyrkan, eftersom det regnade ville vi inte gå just då. så vi gick ner i i kyrkan och tittade i kylen. "mmmm, delicato bollaaaar" tänkte vi, men den va inte öppen (en sån stor låda med massor av sånna i). vi öppnade den och tänkte "det märkt inte om vi tar en var" :-) busigt! jag älskar dig vännen.
det är sjukt tråkigt väder ute nu, regnigt och så. men jag känner mig ändå jätteglad!


sitter och lyssnar på colbie caillat - realize
så underbart fin låt!


bowling

bowlade med kyrkan, sen mcdonalds och sist gränden. var väldigt flummigt, mycket skratt! det gillar vi! :-)
spelade pingis och så på gränden (ett ställe där man kan gå och umgås, spela spel och så). nu sitter jag här, ska strax gå upp och sova! ska vara i kyrkan kl 12 imorgon, för jag malin kalle och john ska sjunga i kyrkan på suturdaaay! sovsött!

från vänster: emelie kalle malin och johanna

matilda och emelie

markus, bror min

lovisa och filippa

johanna

matilda och amanda

schkalle

emelie rebecka lovisa och filippa där bakom

malin matilda och johanna

peppar i ketchupen ♥
malin och jag
t a c k för kvällen, jätteroligt var det! (förutom bowlingen som gick så dåligt, tss)


ovärd text :-D

har nyss ätit mat och nu lyssnar jag på regina spektor. hon är otroligt bra! lyssna på henne säger jag bara!
om en timma ska jag vara i kyrkan, först en samling sen bär det av till bowling hallen i värnamo!
mina händer är iskalla, men mitt ena pekfinger är varmt :o jätteskumt! ifall ni ville veta, hehe.
kommer ta med mig kameran så jag laddar upp bilder sen. happyface
hoppas att ni mår braaaa, för det gör i alla fall jaaaag. tss, jag har inte alls något roligt att skriva. men jag kände för att skriva ett inlägg i alla fall :-D jo, förresten så har jag pluggat spanska i 1 timma och 40 min idag, nice! hejdå


dagens outfit

jag har ganska nyss kommit hem, skolan var inte så jobbig. matte, svenska, no, lunch, so.
nu sitter jag här och lyssnar på musik :-) fett soft! ikväll blir det först till kyrkan, sen åker vi och bowlar i värnamo och efter det blir det mcdonalds. kommer nog bli kanon! fast jag gillar inte att bowla, men om man har kompisar  och så blir det nog roligt! :-) måste nog plugga lite spanska med. hejdå! :-D


chris tomlin - everlasting god

godnatt, drömsött!

cha cha! (ha ha, förlåt. jag var tvungen) har kommit hem efter en låång promenad med kalle, gick i två timmar :-P trevligt värre! har ätit och nu ska jag strax gå upp och tvätta bort sminket, borsta tänderna och ta på mig pyjamasen :-D och imorn är det skola sen helg! på kvällen blir det förmodligen kyrka. sen får vi se om vi skulle öva låten tills på söndag imorn eller på lördag.
ni måste faktiskt erkänna att min säng ser lite mysig ut också :-) godnatt!





regina spektor - the call
- en av världens finaste låtar!

:-)



nu har jag suttit här en stund och funderat på vad jag ska skriva, vad har jag kommit fram till? jani, ungefär ingenting. min blogg kanske börjar bli tråkig, om den inte redan är det :-) hehe jaja ni får väl leva med det.
den här veckan hittills har gått så hääääääääääääääääääääääär fort. och dagen imorn kommer också gå fort, sen är det helg, igen! och snart är helgen över och då är det början på en ny hemsk skolvecka. jag är skoltrött, redan. är ni också det eller? man blir det så fort tycker jag. räcker ju bara att tänka på skolan så blir man det, nästan i alla fall. men vilket fall var skoldagen slapp. började med no, då gick vi igenom massa saker som vi hade i läxa. så var det språk, spanska. jag gick hem och pluggade. gick riktigt bra! happyface säger jag! musik och sen lunch. håltimma var det sen, i ungefär 2 timmar, jag gick hem och pluggade mer spanska. (för er som undrar så läser jag på distans, sofia distans. och jag har en hel termin att ta igen :s, eftersom det gick fruktansvärt dåligt förra terminen så får jag ta igen det nu. och det måste vara klart den här terminen, för annars får jag inget betyg i det.) sen gick jag tillbaka till skolan och då var det idrott. sist so, och på fredag nästa vecka har vi prov i första världskriget, jag fattar ingenting om det kan jag ju säga.

just nu lyssnar jag på you are holy med michael w smith. jag, malin och förmodligen två killar ska sjunga den på söndag i kyrkan. hoppas vi i alla fall, vore grymt roligt! :-) måste bara öva den så ska det gå bra!
ojojoj, nu vart det ju nästan ett helt kapitel det här, men jag tvingar fortfarande inte er att läsa, hoppas ni orkar bara :-)


skoldagen ;-)

idag var det skola, förvånade? inte? nehe? varför inte det då? det brukar väl ändå inte vara skola på en onsdag? va? brukar ni ha skola då? konstig stad?/samhälle?/by?/håla? vi går aldrig i skolan. bara ibland. fast jag skojar bara nu, för jag var visst i skolan idag. jag skojade, roligt! eller hur? inte? nehe.. jag tycker i alla fall att jag är rolig, och kalle, han kan också tycka att jag är rolig. haha nej nu ska jag sluta. (exde, haha)

 

haha lol text. i alla fall, jag var faktiskt i skolan idag.

svenska - jobbade med malin, ska skriva om abort typ

engelska - gjorde klart våran "london resa"

hemkunskap - bakade äppelpaj

lunch - åt inget, eftersom vi hade hkk innan

matte - räknade :-P

elevensval - syslöjd, gjorde ett armband, sen fick jag ett av schkalle med. han tyckte det var fult så han ville inte ha det :-P

 

efter skolan följde malin med mig hem, vi skulle komma på en dans tills på söndag. det gick bra, visst malin? nejnej, vi kom ingen vart. tror vi ska sjunga en låt istället :-D mycket bättre! för vi var itne så duktiga på att hitta på danser. har vart ute och gått med. aja, PUSS

 

josefin + josefine = ♥

du ÄR saknad, föör saknad


plugga spanska

mina beskökare krymper när jag inte uppdaterar så mycket :( lämna mig inte! :(

har inte tid att uppdatera så mycket. ja, så är det! synd för er! haha nej jag skojar. ni överlever nog skulle jag tro. har suttit här hemma vid köksbordet med den coola bärbara datorn jag har fått låna av skolan, i en och en halv timma. hann med jättemycket! otroligt! går bättre när jag sitter hemma och kan koncentrera mig.
hann inte svara på kommentarerna igår, så jag har över 60 kommentarer att svara på. ehe :-)
ikväll blir det musikalövning, HAPPYFACE! (där kom mitt happyface) JAG ÄR GLAD! fy vad jag har längtat! musikalen spelas upp v 39. dåni, då smäller det!
får se om jag skriver mer sen, hinner ju inte skiva så mycket när det är skola och skit. pch förlåt för att jag inte har nån bild att lägga upp nu, eftersom jag har skolans dator så har jag inga bilder på den. PUSS

RSS 2.0