öland, here we come!


rubriken förklarar saken, bilden också för den delen. ska till öland med familjen om ungefär en och en halv timma. kommer inte kunna skriva på bloggen, förrens på söndag. men ni överlever nog vilket fall! hoppas bara på fint väder, blå himmel! kommer dock inte se lika fint ut som det gör på bilden men. nu är det höst,  and we like it? hösten är as fin! bara det är fint väder och inte helt mulet. det ska helt klart vara blå himmel, solsken och masa färgglada löv! :-) 
förövrigt kommer vi inte komma fram förrens vid 12 på natten typ :s låter roligt? nja.. eller det är fett skönt att sova i bilen då det är mörkt och så, mycket mycket bättre än att åka då det är ljust! för då mår man bara illa. men ni får ha det bäst, så hörs vi när jag kommer hem! ♥


växjö

hej! idag blev det växjö :-D pappa och julia hade fixat ihop en skate dag där. och jag, matilda, kalle och malin hängde med och gick på stan istället. köpte dock ingenting :-) eftersom jag va på ullared och så nyss. eller mat köpte jag ju såklart ;-) he he

ha ha skyltarna!  fick oss ett skratt i alla fall. fattar dock inte texten "pga pizzeria den sprängs!!!"


kina mat blev det också! yummiiiie

kalles nyaaa tröja! fett cool

tack för dagen! har verkligen varit sjukt roligt! :-D

idag är det den 27 oktober..

..vilket innebär att arafat fyller år! och åsa också! GRATTIS! :-D
sov 11 timmar inatt, skönt! la mig halv 11 och vaknade halv 10. gick ut och gick sen, jätte skönt på morgonen! sen sminkade jag johanna, hi hi. har ätit mat och just nu sitter jag här, he he. vet inte vad jag ska göra idag faktiskt. imorgon ska jag i alla fall till  växjö, gå på stan och lite sånt.
jo vet ni? jag var faktiskt på ullared igår, med mamma! jättemysigt var det :-) köpte en ring, ett armband, hårnålar oxh toffsar, en kofta, ett linne, ett par jeans, en väska och så var det lite till. fick en matta till mitt rum också, behövdes verkligen :-) hihi tack för dagen mamma, du är bäst!

musik  tips!

miranda cosgrove - about you now

hej


hej, jag har ingenting att skriva, men ni kan få en egobild iaf. idag har jag knappt gjort någonting, alla söndagar är alltid lika roliga. va och åt hos en familj i marieholm med min familj, sen låg jag i sängen en timma och så kom två st som skulle fika här. har spelat massa gitarr och nu sitter jag här. orkar inte skriva mer när det bara är massa onödig text ändå, puss!


sovdags? kanske inte men..

..jag är trött


simon fyller år


ja må du leva ja må du leva ja må du leva uti hundrade år
javisst ska du leva javisst ska du leva javisst ska du leva uti hundrade år
ett fyrfaldigt leve för simon han lever hurra hurra hurra HURRA! :-D
grattis bruuuuuschan! 17 år! :-)


torsdag

hade gehörsprov på musiken idag, har verkligen vart jätte nervös för det! har lixom aldrig hållt på med det. men det gick iaf bättre än vad jag trodde! tack och lov. hade idrott också, coopers. men jag gick bara. har ju haft det för nån vecka sen så. aja, efter skolan hängde jag med mamma till gnosjö och handlade lite. imorgon fyller storebror år :-)
förövrigt så har jag tittat på andra avenyn nyss och nu har jag bara lust att gå och lägga mig! kl är bara 8, men så sjukt trött! aja hejdå


ett år sen


plutten :-( i miss u cutie

ett år sen vi åkte till afrika
jag kan inte beskriva hur mycket jag saknar det!
vill verkligen tillbaka nu!! alla människor var så otroligt snälla! värmen, och vattnet, jag älskar verkligen vattnet! att snorkla bland fiskarna, delfiner och andra djur, helt underbart! hotellet på zanzibar, maten! kära nån vilken god mat dom har där, världens godaste mat!! djurparkerna och allt annat. om det är nånstans jag ska tillbaka till är det afrika! jag älskar det ♥


._.

äckel dag
huvudvärk, gråtit, ont i magen, sovit och saknad.
det förklarar min dag
toppen! eller inte


hårinpackning, spännande ;-)

hej everybody! just nu känns mitt hår som gräs, haha! har sån hårinpackning ;-) luktar jordgubb också, deni! hehe
har pluggat engelska idag, imorn har vi proooooov!  nerövst, hennes prov brukar vara så svåra lixom. jaja, snart komer mamma hem med annette (pappas syster) och hennes man marwin :-) har hittat en fett bra låt också, vill ni lyssna? :-) ja det kan ni faktiskt få.


Saosin - You're not alone

måndag

tjena people! skolan var totalt slapp idag :-D love it! började med musik workshop med linda. hon berättade hur man gör en egen låt och så. eftersom att vi ska göra det nästa termin. sen hade vi "engelska" lektion, pratade om massa andra saker istället. efter det var det en som pratade om anorexi och sånt med, jätte intressant att lyssna på! hon var coool. sen lunch och sist klf. jag och malin övade lovsånger efter skolan, ska spela på fredag i kyrkan. :-) har pluggat massa eng och musik, har prov -.- så har jag ätit och nu sitter jag här. ha en bäst kväll gott folk!


dagens outfit


kofta - ullared
linne - trend house
sjal - mammas
jeans leggings - bik bok

va riktigt längesen jag la upp en outfit så här får ni en :-D
gick upp vid 9 för jag skulle till kyrkan, hade inte tänkt det först, men den tyckte mamma och pappa att jag skulle så visst. när jag kom hem satte jag mig vid tven och tittade på reprisen av idol, samtidigt som jag pluggade engelska glosooooor. va ute och gick med mamma i 50 min, sen kom två från kyrkan som skulle fika hos oss. jusde, va ute och fota också, kan lägga upp dom senare ikväll eller imorn. ifall ni vill :-D nu orkar jag faktiskt itne sitta här mer, känner mig heeelt död! ha en bra kvääll mina kära vänner :-D hihi puss!


ett år sen


17 oktober, för ett år sen, åkte vi till london, sen vidare till afrika
ingen kan nog förstå hur mycket jag saknar det!
ni vet att man saknar så det gör ont? och att man gör vad som helst för att spola tillbaka tiden? så känns det för mig.
ta mig tillbaka, nu!
LONDOOOOOOOOOOON I MITT HJÄRTA


Emily Osment - All the way up


låten är bra!


arafat är gift, tralalalala!


jag kan inte fatta att du faktiskt är gift nu! helt sjukt :-) men GRATTIS!
vi saknar dig jättemycket arafat!

(för er som inte vet så bodde han hos oss i ungefär ett år, då vi bodde i kristinehamn. han hade det väldigt jobbigt så han fick bo hos oss. men sen flyttade han till afrika)


torsdag

slutade 3 idag, efter skolan gick jag hem och inte gjrode alls mycket. mamma skulle till värnamo så jag följde med :-) hon gick på kvantum och lidl, och så köpte jag toffsar för det behövdes. ha ha :-P satt i bilen och pluggade lite engelska glosor tills nästa vecka med, har prov då. usch för det! :-) jaja orka bry sig om det nu :-D har i alla fall ingenting tills imorn vilket är sjukt gött! :-D men hoppas att ni haft en bäst dag i alla fall!
så har jag inte orkar svara på kommentarer heller, inte på två veckor! ha ha! bra jobbar josefineeeeeee :-D

ville bara säga att jag saknar min tina jättemycket :-( vi får träffas jättesnart gumman! vi bor lixom bara några kvarter från varandra ._.


torsdag

slutade 3 idag, efter skolan gick jag hem och inte gjrode alls mycket. mamma skulle till värnamo så jag följde med :-) hon gick på kvantum och lidl, och så köpte jag toffsar för det behövdes. ha ha :-P satt i bilen och pluggade lite engelska glosor tills nästa vecka med, har prov då. usch för det! :-) jaja orka bry sig om det nu :-D har i alla fall ingenting tills imorn vilket är sjukt gött! :-D men hoppas att ni haft en bäst dag i alla fall!
så har jag inte orkar svara på kommentarer heller, inte på två veckor! ha ha! bra jobbar josefineeeeeee :-D

ville bara säga att jag saknar min tina jättemycket :-( vi får träffas jättesnart gumman! vi bor lixom bara några kvarter från varandra ._.


ny header


ny header, vad tycker ni?


happyface

fick hem ett pakeeeeeeeeeet från tvspelsweb.se idag!

min reflexskääärm! woho! :-D skulle egentligen ha fått ett closeup filter eller vad det nu heter (från den tävlingen jag vann) men dom va slut då, så dom frågade ifall jag ville ha något annat. då sa jag denna :-) betalde 100 :- dom betalde också 100 + frakten. yeah (h)


heeeeejdå :-D


åker vid 7 imorgon, jätteskönt att gå upp vid 6. för jag är en sån morgon människa som brukar oftast gå upp vid helst 5 på lördagar. jättskönt verkligen! (jag hoppas att ni fattar ironi,  för nej, det är inte alls skönt :-))
men ska verkligen bli roligt att åka till sthlm :-D va nåt år sen nu ;-)
ha ha, jag har inte svarat på kommentarer på typ en vecka, duktigt josefine :-D

hej bloggeeeeeeen :-D


hej jag heter josefine och jag är inte så bra på att uppdatera :-) finns ju ingenting att skriva om. har inte orkat svara på kommentarer heller. men ja, skola idag. sen satt jag oxh spelade gitarr nästan hela eftermiddagen :-)
har nyss tittat på bonde söker fru ;-)
igår så va jag ute och gick med tina, sen gick vi hem till mig, gjorde fruktsalladoch satt och pratade :-) jättemysigt var det! hade inte träffats på ett bra tag nu, måste bättre oss nu sötnos :-) och nu orkar jag inte skriva nåt mer för jag ska upp och göra mig i ordning, fast kl  är bara 9 men ändå. skönt iaf! ha en bäst kväll så får jag se när jag skriver nästa gång, puss!

hillsong - hallelujah


måndag

har verkligen inte haft lust eller tid att skriva här, har blivit tråkigt, eller ganska tråkigt ibland iaf. så har jag dessutom ingenting att skriva heller. kommer ha jättemycket i skolan snart och jag hatar det. usch för skolan! jag hatar den. tror itne att jag är själv om det.  för annars är ni ju lite goa :s skolan är bland det värsta som finns ibland och jag orkar verkligen inte med allt just nu. jag vill ha lov, typ jullov. fatta va mysigt, men det är sjukt långt dit. ganska snart är det iaf höstlov, och då åker vi till öland. ska bli skönt att åka bort härifrån ett tag. ibland hatar man att bo här, men så är det väl på alla ställen? speciellt när man har flyttat, tror jag i alla fall. för man bara saknar det gamla. typ kompisar, staden mm.. hillerstorp är så sjukt litet, ärligt 2.000 pers? hehe. men iobland är det väl mysigt här, fast inte idag. jag känner mig på dåligt humör. speciellt för allt plugg. jag har typ panik. vill bara ha helg. + att josefin åkte hem igår, det var sjukt ledsamt. jag grät efter att hon hade åkt. endel fattar nog inte hur jobbigt det är att lämna allt och alla kompisar man hade. kan ju inte träffas alls ofta. jag och josefin träffades nästan vaarje dag, nu kan vi bara träffas en gång på tre månader. jippieeeeeee. ehe..
jag känner mig för att lägga mig ner i sängen och inte gå upp på några veckor :s typ ruttna bort, vore inte det ganska mysigt? yeeeeeeeees. bra att vara positiv josefine! allt blir ju bara sååå mycket roligare när man bara klagar. nej.. det blir ju inte det, men om man är på dåligt humör får man klaga, eller jag gör det i alla fall. rolig text? svar nej. jag tvingade iaf inte er att läsa.


ska ladda upp lite bilder från helgen sen om jag har lust. nu ska jag nog gå upp och plugga lite. sen ska jag nog inte göra någonting, kanske baka något och sen se på film? eller ta ett bad och göra hårinpackning? eller bara lägga mig i sängen och dricka te? eller så kan jag göra något helt annat. aja, ha en bra dag!


Plain White T's - Let me Take you There


rabih - with you


jag måste faktiskt säga att jag blev lite kär. kära nån, han är så otroligt duktig! så sjukt söt är han! lyssna bara på hans röst och titta på hans ögon. asså jag smälter, seriöst! hihi :-)


snart träffas vi gullet :-D


min saknade josefin kommer imorn! fy va roligt vi kommer ha vännen!! :-) jag kan inte förklara hur mycke jag har saknat dig. men imorn, dåni, då smäller det! :-D hihi
(för er som inte vet så bodde jag i kristinehamn förut, ligger i värmland. men flyttade till hillerstorp, som ligger i småland för över ett halvår sen. och ja, ni som har flyttat vet hur jobbigt det är att lämna kompisar. men kontakten ska man hålla!)

på tal om nåt helt annat så va det skola, orkar inte skriva någonting för coopers gick skit. efter skolan följde mali n med mig hem, tränade lite på våran svenska redovisning. ska prata om abort, malin ska vara för abort och jag ska vara mot. så ska vi stå framför hela klassen och disskutera. sen gick vi ut i det kalla höstvädrert och gick/cyklade i två timmar ungefär. fixade saker tills imorn på ungdomssamlingen. ;-) nu har malin gått och jag sitter här. ha en bäst dag!


RSS 2.0