kort och onödigt inlägg

just nu sitter jag vid köksbordet, med lite huvudvärk och med so:n framför mig. gör lite nu så jag slipper göra massa i skolan, ska göra massa matte ikväll också, pappa ska hjälpa mig. har kommit efter, typ 3 sidor eller nåt. så jag måste jobba ikapp det! ska alldeles strax äta.
föressten så är mina prao plater helt klara nu! v 38 på bojen, dagis. v 39 i nya frikyrkan. blir förmodligen bra! men orkar inte jobba från kl 8-16 varje dag på dagis :-s känns jobbigt! nu ska jag äta, ska svara på alla kommentarer ikväll hade jag tänkt. så är jag med i en tävling hos carolinefrank.blogg.se, och vet ni? jag vann faktiskt ett armband hos baraamy.blogg.se, får det förhoppningsvis i veckan. puss!


fotografering :-)

dagen var helt enkelt sjukt slapp! känner mig jätte äcklig just nu, för att jag inte har varit ute nåt idag. kanske borde gå ut och gå en sväng? jag får se. :-) nilla sov här i natt, sen kom tina hit vid halv 3 också. gjorde inte alls mycket. lagade mat, jani, inte mycket mer vart det. :-) har nyss fotat lite. ja ni ser ju bilderna under. imorgon är det skola, jätteroligt! hoppas ni får sova gott sen, själv ska jag inte sova på ett tag, sovmorgon för den delen med! ha't bäst!





sega chokladrutor

100 gram smör eller margarin
2 ägg
3 dl ströcoker
1 1/2 dl vetemjöl
4 msk kakao
1 1/2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver


smält smöret på låg värme

blanda ägg och socker pösigt

rör ner det smälta smöret i äggsmeten
blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver

rör sedan ner blandningen i äggsmeten

häll upp smeten på en plåt, grädda i ca 35 min, 150 ○C
färdigt! :-)


unity live

bilder från igårkväll

jag innan vi skulle gå

nilla och simon, dom är så söta tillsammans :-)

tina och malin

sandy

gullepluttar :-)

lovsångsbandet

jonas andersson

bilderna blir suddiga när man inte har blixt, men när man har blixt blir dom jäätte ljusa. beror mycket på röken också. men någon som vet vad man ska ha för inställning? för jag har ingen aning..

jag nilla och simon

nilla jag och simon

kalle och matilda, två st av dom roligaste personerna som finns!

tack för kvällen alla, jätteroligt var det! :-)


bilder från när vi baka pizza i kyrkan :-)

innan vi bakade pizza hade vi en samling då vi bad för unity live som är idag. (lördag)
för er som inte vet vad unity live är så är det ett möte där det samlas massa ungdomar runt om här, jättebra möte och sen blir det fika/mat, umgås mm.

markus simon och therese

johanna och matilda

lovisa och rebecka

matilda och johanna + deras fina smet eller vad man nu ska kalla det. dom glömde bort att man skulle göra det till en deg innan man la i mjölken. så smöret ligger bara där i som en klump, men pizzan vart bra vilket fall ;-)

jonas (?) emelie och mariebell

brorsooor!

massa folk :-P

filippa och johanna

filippa johanna och lovisa

sen körde dom lekar, jag som äälskar lekar *host*, nej jag satt och tittade på :-)

emelie mariebell och johanna

mariebell johanna och therese
tack för kvällen


gick hem från skolan idag

har inte skrivit alls mycket här. men har inte haft tid. jaja, på kvällen på onsdagen va jag ute och gick med tina i nästan 2 timmar. har inte umgåts med henne själv på flera veckor. sen öland! det är föör länge sen. så det var så sjukt roligt att bara se dig, krama dig! du är bäst gumman! :-)

igår, vad gjorde jag då? jo, jag cyklade till marieholm med skolan. är ungefär 1 mil dit, så vi cyklade ungefär 2 mil! och vet ni? vi var tvugna att ha cykelhjälm! ha ha. vi gjorde massa saker där, åkte båt, gick runt i skogen, byggde nånting som jag totalt glömt bort vad det heter?
så sjukt jobbigt var det att cykla! har inte känts så jobbigt att cykla på länge. på kvällen var jag ute och gick, gick till törestorp fram och tillbaka. ingen aning om hur långt det är.

idag är det fredag och jag gick hem från skolan. mådde inte så bra. mådde illa och ont i magen, nu sitter jag här och gör nästan ingenting. lyssnar på musik bla bla bla. ikväll ska hempa therese markus och nilla komma om jag mår bättre. får se hur det blir!
kommer några bilder nu från när vi va mindre, vissa dagar önskade man faktiskt att man var liten. man slapp tänka på kläder, smink, håret, skolan mm. man bara lekte och hade det roligt ju! fy va gött det var! :-)
men nu hade jag inte tänkt att skriva så mycket mer. ha det!


markus jag och simon

simon jag och markus i legoland

blomsterlandet

öland

johanna när hon var pytteliten!

haha detta glömmer man inte direkt. johanna hade letat i mammas sminklåda, gissa vad hon hittar? en mascara! jag tyckte att hon var ganska duktig på det där.

markus simon johanna och jag

hillsong - hallelujah


bilden är från käraste nyhem


musiktips! jag älskar verkligen låten, den gör mig glad! nyhems feeling till topp!

Saved by Your mercy
Found in Your grace
Totally surrendered to Your embrace
And there's nothing more than You

See Your perfection
I'm lost in Your peace
Your faithfulness sings over me
And Your love is the light of my soul

And I lift my eyes to You
Creator of the world

And I stand in awe of You
Of Your glory
And I live to worship You
Son of God, King of heaven

And the angels round Your throne
Cry out holy
To the One who is to come
Hear us sing hallelujah

Hallelujah, hallelujah, hallelujah

tisdag och onsdag

jag kom ganska nyss hem från skolan, för en timma sen ungefär. har lite ont i huvudet, förvånade? kanske inte.. på matten var det någon som hade grymt mycket parfym på sig, det luktade över hela klassrummet. fick nog ont i huvet för det. annars var dagen helt okej. hade först svenska, jag som älskar svenska! hoppas ni fattade min ironi. efter svenskan hade vi engelska, är med emma och vi ska skriva om london och så. på bilden skulle vi göra en framsida till en film. gick väl sådär.. lunch och sen matte. sista lektionen var elevens val. var själv eftersom mina kompisar bytte. men det var ingen fara med det, hade syslöjd. riktigt roligt var det, gjorde armbandet som är på bilden. (det svarta för er som inte fattade) så har den en sån smidig öppning så man slipper knyta varje gång, utan det är bara att dra i snörerna så blir det större/mindre. :-)


igår hann jag inte skriva någonting. först skolan och sen vid 16.20 åkte jag in till värnamo för att vara fotograf till simons dansgrupp, 14 feet. jag och tina (simons danskompis) hade snackat lite på msn, sen frågade hon om jag ville vara fotograf. det var en överraskning, så när jag och tina kom och skulle möta simon och kompani vart både han och nilla förvånade. simon hade nog inte förväntat sig att jag skulle gå med hans kompis ;-) yeah! (h) var klara vid halv 8 tror jag det var. (bilder kommer nog snart förhoppningsvis)
när jag var klar gick jag jonatan och kalle till fotbollsmatchen, emelie och massa andra spelade. dom förlorade men men. när den var slut satt vi och väntade på bussen i 50 min. ganska så trevligt var det! :-D okej, jag var riktigt flummig hela kvällen men det är roligt, i alla fall för mig. vet inte hur rolitgt det är för dom jag umgås med men. hehe
på bussen hem var det knappt några folk på bussen, men jag var i alla fall den högljuddaste (säger man verkligen så?) på bussen, var sjukt roligt ändå! "göttkött"

nu blev det väldigt mycket text, men jag tvingar inte dig till att läsa så. :-) ha en bäst dag!

måndag

hade sovmorgon till halv 10 idag riktigt gött! fast jag var ändå så sjuukt stressad på morgonen. + att jag hade jätteont i huvudet igårkväll, och det hade inte släppt under natten. och så hade jag jättesvårt att somna.
i alla fall, skolan: so, engelska, lunch, no (världens tråkigaste no lektion), klf
orkar inte skriva om nåt i skolan, när jag kom hem åt jag lite, sen pratade jag med kära josefin fransson. hon är bääst! och jag saknar henne. pratade i en och en halv timma, samtidigt som jag var ute och gick.
förövrigt saknar jag tina, vi har inte umgåts alls mycket sen öland, kom hit. :-( ♥

jag och tina

min lillasyster är sötast

har inte gjort alls mycket idag, förutom på kvällen för då passade jag sötaste lillasyster. va först ute och tog massa kort, sen gick vi in och bakade cornflakeskakor. tittade på tv och åt lite kvällsmat. har haft sjukt ont i huvet hela kvällen också. imorn blir det skolan, om jag inte mår som jag mår just nu. har sjukt ont i nacken, huvet och mår illa. går förmodligen över. nu ska jag snart sova! ska bli otroligt skönt! imorgon har vi förövrigt sovmorgon till halv 10. lite bilder som jag tog på johanna kommer nu. godnatt!



myskväll med bror och pappa

har inte orkat blogga så mycket idag, fast när jag säger så låter det som att man bara "åh jag är en stor bloggare, förlåt att jag inte skrivit nåt.." bla bla bla. så jag kanske ska sluta skriva så för så tycker jag verkligen inte om min blogg. för jag skriver när jag har lust. mamma och johanna åkte igår med några från kyrkan till deres stuga och sov där så det var bara jag simon pappa och markus hemma idag, eller simon var men ja. pappa markus och jag beställde pizza nu på kvällen och hyrde en film, ryktet går. jag tycker faktiskt att den bra! :-) innan filmen bakade jag och markus chokladbollstårta. haha låter lite skumt, det var det också. men ganska god vart den ändå. just nu är kl halv 2, tror jag snart ska göra mig i ordning och sova faktiskt. drömsött!


ryktet går - trailer
har ni sett den? :-)

kyrkan sen hem till emelie

va i kyrkan igår. pratade och lekte lekar, åt varmamackor, glass och planerade hösten, vad vi ville göra osv. jättemysigt var det verkligen! vid 11 gick jag kalle malin matilda och emelie hem till emelie, amila och filippa kom lite senare. bakade bla chokladbollar, sen umgicks vi bara. :-)

malin och emelie

malin

emelie och simon

matilda

amila

kalle

jag och kalle


andra skoldagen i 9a..

..och nu är det helg! känns riktigt härligt måste jag faktiskt säga! har bara gått i skolan i två dagar men tycker ändå att helg är så skönt! vem tycker inte det egentligen? den här skoldagen var mycket bättre i alla fall, kände mig gladare idag. mitt humör igår efter skolan var inte speciellt så mysigt. gick runt och va ledsen och grät lite här hemma. jaja, hade först matte på morgonen. var inte alls jobbigt, typ roligt var det! sen svenska, fick bestämda platser, som tur var fick jag sitta bredvid  söta michelle. :-) no var det sen, har en ny lärare, markus heter han. verkar väl helt okej. lunch och sist so. i so:n har vi en blind lärare, eller nästan helt blind i alla fall, jätte rolig är hon!
hon hade börjat att skriva en 1:a på tavlan, sen började hon prata och glömde bort att hon hade skrivit en 1:a, sen skulle hon skriva "första världskriget", men då var 1:an där, så det vart "förstla världskriget. hela klassen satt och as garva. det kanske inte låter så roligt, men det var grymt roligt då!  

jag och pappa lagade pastasallad för en stund sen, så nu är jag mätt! jättegott var det! ikväll blir det nog kyrkan för mig. vad ska ni göra? förövirgt så fick jag hem mina bilder som jag framkallade för någon dag sen. försökte sätta in dom i mitt album som inte är några bilder i än, men det gick itne jättebra direkt. haha! kom ingen vart, så jag får göra det någon annan gång. :-) ha en bäst kväll!


godnatt!

om en stund ska jag gå upp och borsta tänderna och sen gå till sängen för att försöka sova. men jag har verkligen vänt på dygnet, har jättesvårt att somna på kvällarna. eftersom att jag har lagt mig ganska sent så länge, och gått upp ganska sent. nu är det tvärtom. lägga sig tidigt och gå upp tidigt! kära nån säger jag! 75 besökare idag, tack. det går iaf uppåt nu.
förövrigt vore det inte alls fel att vara på öland och bara ta det lugnt. jag älskar verkligen öland, det är så otroligt vackert där! har ni varit på öland nångång? :-)
nu säger jag faktiskt godnatt, puss!

josefine och josefin = ♥


det är sjukt att man kan sakna någon så mycket hela tiden
just nu vill jag bara umgås med dig, jag har inte lika roligt utan dig josefin, det är så tomt
du fanns alltid där, vi umgicks hela tiden i skolan, och ofta på fritiden. men nu kan vi inte träffas alls ofta
fy va tråkigt det är, för jag saknar dig så sjukt mycket, för mycket. du är och kommer alltid att vara min bästa vän! det kan jag lova dig sötnos. du är den bästa som finns! jag älskar dig josefin

första skoldagen i 9a

ja idag var det skola. vilket innebär att det blir tidiga mornar, plugg, läxor, jobbiga dagar mm. men jag ska vara positiv, man får faktiskt umgås med kompisar hela tiden så. har ni också börjat skolan nu eller?
började 08.10 idag, innan vi gick in i klassrummet fick vi handsprit som vi skulle gnugga in i händerna. och det kommer vi få två gånger per dag nu hela nian tror jag det var. eftersom att svininfluensan smittas så fort bla bla bla. vi fick massa papper och sånt. åt lunch och så gick vi in i klassrummet igen och fick mer information. slutade vid ett. tjugo i två skulle jag och pappa vara inne hos rektorn, för jag har gjort såå mycket bus. nej, men vi skulle ordna upp spanskan. jag läser ju på spanska distans, vilket inte funkade bra förra terminen så vi var tvugna att prata om det nu. jag får hoppas att det går bättre den här terminen i alla fall. ha en bäst dag!


bilder från värnamo


såhär glad var jag när jag satt och väntade på bussen som aldrig kom, haha eller kanske inte så glad :-) pappa skjutsade in mig istället, för han markus och johanna följde också med ändå

talangjakt


söta tina

den här dansgruppen och min brors dansgrupp var inte med i talangjakten, dom körde bara efteråt
 
bror min längst fram ifall ni ville veta, och hans dansgrupp :-)

tog fler bilder men orkar inte lägga upp mer. nu ska jag göra mig i ordning och sen gå och sova. svarar på kommentarerna imorgon, går ju inte nu :s jätte dumt är det! sovbäst!
sista dagen på sommarlovet. farväl ledighet hej skolan


promenad på store mosse med mamma :-)

idag vaknade jag av att mamma sa att kl var halv 2. jag vart jätte förvånad att jag fick sova så länge, brukar oftast bara få sova till runt 12. skönt var det! har sovit i i simons (brorsan) rum i två nätter nu. jättemysigt är det! men i natt sover jag i mitt eget rum, för imorn är det skola. woho! fy vad jag har längtat! efter att jag hade ätit frukost så åkte jag och mamma ut till store mosse och gick där i 40 min. men bilden är dock tagen på öland för er som ville veta. :-) ikväll blir det nog att åka till värnamo och titta när simon dansar. måste lägga mig ganska tidigt idag också. men jag skriver mer senare! :-)


jag och mamma

ny design :-)


bilden är tagen på vackraste öland. jag vill dit, nu
just nu sitter jag här och känner mig typ pigg, lyssnar på en låt från mulan 2, other girls. den är jättebra! :-) hihi jag vill se den filmen nu ju. idag blev det en till slappdag, jätteskönt! var ute och gick i en halv timma vid halv 8. pratade samtidigt med min kära josefin i telefon. gick på en väg vid skogen, typ där det inte finns några hus. så ser jag en kille gå längre fram, helt svartklädd och jätteskum var han. jag tänkte vända för jag hatar sånna typer, men jag fortsatte. när jag gick förbi satt han på huk, men när jag gick förbi reste han sig upp, usch jag var livrädd för jag trodde att han skulle jaga mig eller nåt. men inget hände! tack och lov. och jag är så lättskrämd och inbillar mig massa saker. men det var vilket fall roligt att prata med dig josefin! jag saknar dig, för mycket.. det är hemskt att man kan sakna någon så mycket hela tiden.
tittade på ett program då dom opererade sig också, typ tog bort massa fett. asså det är föör äckligt, man sitter och ryser ju! spårlöst blev det också. ska nog försöka gå och lägga mig snart tror jag. för i övermorn börjar den efterlängtade skolan. ni får sova bäst! :-)


ny design också, vad tycker ni? :-D


tisdag

dagens outfit
vad heter de? den svarta? - den är iaf från gina tricot
strumpbyxor - ingen aning

hej jag känner mig ganska glad idag faktiskt, så är jag jättepigg just nu :-) tror att jag ska ta på mig skorna och gå ut och gå snart ;-) hade tänkt att swpringa i morse men jag hade verkligen ingen lust. thats life! har ganska nyss ätit mat, nu håller jag på att framkalla lite bilder. får 50 gratis bilder på fuji direkt, eller om det nu hette så.
förövrigt tycker jag att min mobil är jobbig, för mellanrumsknappen funkar inte, oftast inte i alla fall. så jag får trycka på joysticken istället. ska försöka hitta på något idag, tror jag ska passa johanna lite, det sa i alla fall mamma. malin frågade om jag ville hänga med henne och matilda till värnamo förut idag men mamma sa att jag skulle passa lillasyster så det gick inte. sadface! får la bli en annan gång då. :-) ha en bra dag, tihi!




josefine goes liten :-)


ja, så såg jag ut när jag var liten. :-) dagen var hur slapp som helst! har inte gjort alls mycket. gick upp vid 12, satt lite vid datorn, åt frukost. va ute och cyklade en sväng också, tog lite kort. kan inte ladda upp dom nu för jag använder simons dator nu. men dom kanske kommer imorn. :-) va ute och gick lite nu på kvällen med, det var jätte mörkt så jag gick bara i ungefär en kvart. har suttit  här och spelat in när jag sjunger typ hela kvällen. tihi
men jag har inget roligt alls att skriva så jag tror jag inte skriver något mer. blir kanske lite mer uppdateringar imorn, om jag har något att skiriva förstårs. ha det bäst! :-)


musiktips! :-)
the red jumpsuit apparatus - waiting

dagens outfit


dagens outfit
linne - indiska
jeansleggings - hm

jani, jag kom nyss hem från kyrkan, det var möte. hade inte alls tänkt att gå först, men sen tyckte mamma att jag skulle det så jag gjorde det i alla fall. pappa predikade och sen var det nattvard med fin lovsång.
i alla fall, idag har jag bakat. tänkte göra sega chokladrutor tror jag det hette, men nejnej så blev det inte för vi hade ingen kakao, så jag gjorde lingonkakor hallonkakor istället. jättegoda vart dom! jag tyckte inte att det lät lika gott med lingon så jag tog hallon istället och det blev toppen! nästa gång jag gör dom ska jag göra vaniljsås till. :-) nästan som hallonpaj vart det.
nu ska jag sluta snacka om mina kakor och säga att det har vart ganska bra väder idag faktiskt. jag trodde att det skulle regna men så var det inte, tack och lov! :-) jag känner mig lite lat för jag har inte orkat vara ute idag heller. så jag måste nog ta på mig skorna och gå ut en sväng snart. så jag funderar på om jag ska ändra headern, eller designen något. jag känner mig lite trött på de jag har nu, men jag kan typ inte ändra för det är svårt. :s får väl försöka eller nåt i alla fall. :-D
sitter just nu och lyssnar på måns zelmerlöw - hope and glory acoustic, bra är den! vilken tycker ni är bäst, den eller orginalet? ☺
ha en bra kväll, ni är bäst!

mina rubriker är alltid lika roliga ☺


the red jumpsuit apparatus - angels cry
jättefin låt, lyssna vettja! ☺

hejni, kl är halv 2 och hittills har jag inte gjort någonting. vaknade halv ett av att mamma kom in och sa att det var lunch. haha! funderar på vad jag ska göra idag, för det känns så ovärt att bara sitta här hela dagen och inte göra någonting alls. det är ju faktiskt fortfarande sommarlov i några dagar till. just nu är jag glad att jag bor i hillerstorp, för vet ni varför? jo för att dom i kristinehamn börjar imorn.
igårkväll tittade jag simon nilla jonatan markus och markus på film, först madhouse sen allt flyter. den första är en skräckfilm, inte så jättebra var den faktiskt. allt flyter tittade vi inte ens klart vi. jonatan gick hem lite efter två, och då gick jag och la mig.
jag har förövrigt skaffat bloglovin nu, bara så ni vet! ☺♥


jag tycker inte om att bli väckt ☺


det känns som att jag aldrig har något roligt att skriva, men jag vet inte vad man ska skriva heller för att det ska bli roligt? :s några tips?
i alla fall så har jag vaknat, ätit frukost och gjort mig i ordning. jag känner mig trött! va uppe till halv 4 inatt. vaknade i morse av att simon markus markus och johanna kom in till mig och nilla och bara skrek, sen kom dom in igen och då slängde dom in sina mobiler med värsta jobbiga låten, och efter en stund kom dom in igen och smällde två ballonger. jag tror att dom ville väcka oss, eller vad tror ni? haha! så kan det gå. förövrigt har jag ingen aning om vad vi ska göra idag, men vi hittar la på något skulle jag tro. ni får ha det bäst! skriver nog mer senare. ☺♥

jag fryser ☺

jag orkade inte skriva något igår så jag gör det nu istället. just nu sitter jag nere i simons rum, det är iskallt här. så har jag bara shorts och linne, ännu kallare! mina händer fryser ihjäl. haha! har vart ute och sprungit idag, typ 4 km. sen duscha jag och åt frukost. tittade på project runaway tror jag det heter också. ska nog snart äta lunch skulle jag tro.
har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra idag men något blir det väl. runt 11 ikväll kommer nilla och markus hit, dom ska sova här tills på söndag. happyface!
igår åkte desiree hem så nu är jag helt alone, eller inte helt, jag har ju min kära familj. tihi
tror att jag kanske ska gå ut och fotografera snart, isf lägger jag upp lite bilder sen. och ifall ni ville veta så har jag faktiskt slutat bita på naglarna, dom är gaanska långa iaf. men dom kommer säkert att gå av snart för det gör dom alltid :s, aja.
förövrigt är det ganska fint väder idag, eller javet inte om det är det nu. för när jag tittar ut genom ett fönster är det jätte blått och fint. men sen i det andra är det värsta stora gråa molnet :s, så det kanske börjar regna sen, eller snart. vi får la se.
det vart en ganska ovärd text men whatever ☺ ♥

måns zelmerlöw - hold on

jagälskardigkusinvitamin♥ / desiree


jag desiree mamma johanna och markus gick på store mosse idag ☺

desiree och jag ☺ ♥

markus



jag och min katt. hihi


jag johanna och desiree




ikväll ska vi nog inte göra så jätte mycket, blir nog någon film och så. ☺ hoppas ni haft en bäst dag!

jag och desiree goes duktiga ☺

igår tummade jag och desiree på att vi skulle ut och springa idag. så det gjorde vi! vi känner oss ganska så jätte duktiga faktiskt. sprang i ungefär 45 minuter. brukar ni vara ute och springa? ☺
nu sitter jag här, nyduschad och fräsch! ska snart äta lunch tror jag. sen har jag ingen aning om vad vi ska göra idag, men nåt kommer vi i alla fall hitta på. jag har inte så mycket att säga just nu men hoppas att ni får en bäst dag!


bilden är från öland,
jag älskar dig kusin

mina rubriker är sämst ☺

sitter och lyssnar på my song for the world igen, den är så söt.. har nyss ätit kvällsmat också och nu väntar jag på att desirre niklas och kerstin ska komma, dom ska äta och sen åker dom hem, fast desiree ska sova här. mysigt värre säger jag! idag har jag inte gjort alls mycket, känns lite ovärt. va ute och cykla lite, tog lite kort. så var jag ute och gick nyss också, ungefär 40 min. nu kom dom märkte jag så det kanske är bäst att jag går ner, snart i alla fall.
idag har jag saknat kristinehamn, men jag överlever. jag avr ju nyss där så jag ska la inte klaga. hoppas att ni får en underbar kväll, ni är grymma gott folk! tack att ni läser och kommenterar, det betyder! ♥

detta är en rolig rubrik ☺


 dagens outfit
linne - trend house
shorts - cubus


 
tom morley - my song for the world
fy vilken fin låt! blir ju tårögd. den är från junior eurovision 2003, jättesöt verkligen!
han sjöng till sin mamma kommer jag ihåg

When I wake up early in the morning
Until I go to bed at night
Peace is always what I dream of
Is it somewhere in sight

So tonight I'll close my eyes
And fly so high across the skies
And with the world held in my hand
I'll sing for souls throughout the land

If I became a star
I'd try so hard
To move this world with my heart
Singing songs of hope and peace
So people know it can be achieved
And so tonight I'll sing my song for the world

mina kunser har nyss åkt. dom åt frukost här, kommer ikväll igen. och då ska desiree sova här. ☺
har faktiskt ingen aning om vad jag ska göar idag. eller jag ska i alla fall gå ut och gå, tror jag ska ta med mig kameran och ta lite kort. känns lite ovärt att sitta vid datorn hela dagen så man måste ju hitta på något. synd bara att vädret är så dåligt, mulet överallt och jag tror att det kommer regna snart. ha en bäst dag! ♥

dagens outfit/dagen ☺


dagens outfit
kofta - ullared
linne - trend house
jeans leggings - hm
ros - hm
 

kvällen vart jätte bra måste jag faktiskt säga. vid kl 7 gick jag för att träffa tina. fy vad jag har saknat henne! grät för att jag var så glad. sen gick vi till jonatan. satt först och pratade sen gjorde vi cornflakeskakor med havre och crunchy (stavning?) i. dom vart faktiskt jättegoda! efter att vi hade bakat tittade vi på mamma mia. gick hem vid 11. nu sitter jag här och är jättepigg! men egentligen borde jag faktiskt sova, eftersom att jag måste gå upp vid halv 9. två kusiner och deras mamma ska äta frukost här, dom ska åka till ullared så då passar dom på att ta en sväng förbi här.
förövrigt så har jag inte gjort alls mycket idag. har faktiskt suttit ganska mycket vid datorn. va i värnamo en sväng med pappa också, köpte ett vitt linne. sen så har jag sparat allt viktigt på datorn på en hårddisk. (eller heter det hårdisk? nån som vet? ser ju jättefult ut när man skriver det, hår-disk typ :s eller hård-disk :s haha det var bara en parantes, haha!) för ifall datorn går sönder (vilket den kan göra snart) så är det inte alls roligt om allt bara förvinner. har ju mycket bilder och sånt som jag gärna vill ha kvar.
ska gå och borsta tänderna och  tvätta ansiktet snart tror jag. hoppas att ni haft en underbar dag.

bilder från kristinehamn

godmorgon, sovit gott? ☺ just nu sitter jag här, har inte ätit frukost än, men jag tror jag kanske skiter i det för vi ska ändå äta lunch om en stund, tror jag i alla fall. jag måste vilket fall gå ner och ducsha. sen har jag ingen aning om vad jag ska göra idag, eller jo på kvällen ska jag nog va med tina och jonatan. har inget mer att skriva så hejdå!
orkade inte ladda upp jätte många bilder men några iaf.

 




ballerinakex är nog det godaste som finns!




josefine ♥ josefin

picasso skulpturen

skärgårn




josefin och klara


josefin klara och jag


jag och klara



dom här dagarna blev verkligen bäst! fy vad jag saknar dig redan.
men vet du? vi måste försöka träffas jätte snart i alla fall, jag menar, det måste ju gå på nåt sätt. ☺
du betyder gumman! jag älskar dig

jag är hemma

borta bra men hemma bäst? vad tycker ni? - just nu vet jag inte vad jag tycker, jag hade gärna vart kvar i kristinehamn några dagar till känner jag. för jag ville verkligen inte hem. visst det är jätte roligt att träffa familjen och alla kompisar igen, men kristinehamn är ändå mitt hem, känns det som i alla fall. när jag var där kändes det verkligen som att man bodde där igen, som att allt var som vanligt. vi gick förbi mitt gamla hus och det kändes verkligen som att johanna skulle komma utspringandes och skrika "heej jossan!" typ. men nej, det är inte vårat hus längre. men det kommer alltid att kännas som det i alla fall. kristinehamn är i alla fall bäst! man märker verkligen hur mycket man saknar det, alla kompisar, själva staden och allt, vattnet! fy vad jag saknar allt vatten, helt sjukt! jag älskar verkligen vattnet, bara sitta på bryggan med massa vatten framför sig. helt sjukt vad mysigt det är!
men jag ska kanske inte klaga för jag har det jätte bra i hillerstorp med, men ni fattar nog hur jag känner i alla fall. hoppas jag.

som sagt, jag är hemma. hade det verkligen bäst! jag skojar inte, bäst va ordet!
mycket av tiden spenderade vi på bryggan ute i skärdgården. var ju i karlstad med. har umgåts med klara också, + att jag var på ungdomssamling. hälsade på min gamla lärare annette idag också, jätte roligt var det! sen har vi cyklat och gått + att vi har tagit massa bilder. (lägger upp snart)
nu ska ajg ladda över lite bilder och så i datorn, skriver kanske mer sen! ♥


ligga på bryggan och steka

hej just nu är mitt hår blött. kan ni gissa vad jag har gjort? - duschat! känns skönt faktiskt, kände mig lite smått äcklig innan.
har nyss suttit med josefin i hennes hammok (stavning?) och ätit äppelpaj. kom ganska nayss hem från skärgårn. har legat där hela dagen och stekt på en brygga. hur skönt som helst! har verkligen vart bäst väder här i kristinehamn sen jag kom. blå himmel, inga moln och sol, mycket sol! kan det bli bättre? svar nej. ☺ har ni också haft bra väder?

hann inte skriva något igår så jag kan väl skriva det nu istället.
gick upp vid halv 10. gjorde oss i ordning och sen cyklade vi till buss stationen  och åkte till karlstad. vi gick där nästan hela dagen, åkte hem vid 4 ungefär. köpte ett par kortbyxor, ett sött linne och såna plastblommor man har i håret. jättesött! ☺ sen när vi var hemma åkte jag nästan på en gång. klara och hennes mamma hämtade upp mig för vi skulle till kyrkan, sen vidare till hult. var där med ungdomarna i kyrkan. vi grillade korv och marsmallows (stavning?). umgicks, spelade volleyboll mm.. pratade även med söta tina. fy vad jag saknar dig gumman ♥

imorn ska jag vilket fall hem, vill verkligen inte. ha det bäst! för det ska jag och josefin ha! ☺♥

onsdag


jägaregatan. ser ni de tredje sista huset på höger sida? rött tegel. det är mitt gamla hus. jag saknar det faktiskt lite

det gick knappt att hoppa, för när vi skulle hoppa, så flöt bryggan upp och vi typ trilla. haha



hej dagen har varit helt enkelt bäst! vi vaknade vid halv elva, åt frukost och gjorde oss i ordning. sen åkte vi ut till skärgården och la oss på en brygga vid halv ett. låg där och stekte i ungefär tre timmar. sen fortsatte vi ut till picasso skulpturen och åt mjukglass. jag älskar verkligen skärgårn här, så sjukt fint! ☺
sen åkte vi till josefins båt, la oss på taket och sola igen. efter en stund cyklade vi igen. träffade även på klara, pratade och så. jätte roligt att träffas! ☺ när vi kom hem åt vi mat, sen cyklade vi till maxi och köpte godis. när vi kom hem tittade vi på kenny starfighter - kenny begins, fy va bra den var! sjukt bra, har ni sett den? ☺ asså killen (pontus) var så sjuukt söt :o ärligt!
nu sitter vi iaf här. ☺ puss! ♥

jag är i kristinehamn! ☺





hej, kom fram till kristinehamn vid kl 2. mycket tidigre än vad jag trodde ☺
mådde typ illa och hade ont i huvet hela vägen. :s jätte jobbigt verkligen. när jag kom hit satt vi och pratade och lyssnade på junior eurovision songcontest, från 2003 och 2004. haha! sen cyklade vi till kära maxi och köpte ballerina kakor + choklad. mums! sen cyklade vi och satte oss i en park och tog massa bilder. jätte mysigt var det! efter en stund cyklade vi hem och åt tacos. mumms på det med! nu sitter vi vid datorn. ikväll ska vi kanske se på tv eller något liknande.
ha det bäst! förresten, jossan hälsar! ☺ puss!

dagens outfit


dagens outfit



nu är kl 09.30, åker runt 10. är nog framme i kristinehamn runt 4 skulle jag tro
har packat klart allting och nu väntar jag på att pappa ska komma hem så vi kan åka
jag har inte så mycket att skriva just nu, men jag hoppas att ni mår bäst! ☺ för det gör i alla fall jag!
nu ska jag gå ner och va lite med min söta lillasyster
ha det toppen, ni är så bra! puss!



sibel - make believe
jag älskar låten

kristinehamn, here i come


KRISTINEHAMN, HERE I COME!

fy va roligt vi ska ha det!
tåget går 10.38 imorn från skillingaryd, är framme 11.22 i jönköping och då hämtar eber mig.
så jag får gratis skjuts till kristinehamn. happyface! får förmodligen gratis hem också. ☺



idag har jag bara slappat! har regnat, men på eftermiddagen var det uppehåll. jag cyklade en sväng med johanna o så va jag ute och gick med henne och vår hund emmie också. annars har jag mest suttit vid datorn. har packat också, eftersom jag åker imorn. pratade med josefin i en timma och tjugo minuter också. vi hade inte så mycket att prata om idag, pratade en lång stund igår med. men min mobil dog, slut på batterier så vi hann aldrig avsluta. haha ☺
nu ska jag gå och prata med min kära mamma tror jag.
och tack pappa för att du fixade allt med biljetten och skjuts. du är bäst! ☺
ha det bäst! skriver nog lite i kristinehamn också. pussar till er! ni är underbara! ♥


 

60 besökare, 240 sidovisningar.
 

det regnar..

vill ni se ett sms som jag fick av mina söta kompisar?
dom är på tonårslägret i gullbranna, så skrev dom ett sms till mig. jag saknar er tjejer!

"Du är min lilla kladdkaka som jag baka, utan dig skulle jag skaka.
Du är min lilla grädde på denna kaka, utan dig skulle det inte smaka.
Detta är en gest för att säga att du är bäst <3<3<3
/ malin, emelie, filippa, johanna och matilda :D



nu blir jag glad igen, mina besökare ökar nu. har 17 st just nu och 58 sidovisningar. hade bara 6 besökare när jag var på öland, men det är inte så konstigt eftersom jag knappt skrev nåt då. men tack! ☺ hoppas det kommer fler under dagen.

som jag skrev i rubriken, det regnar! japp, det stämmer. men jag försöker vara lika positiv som min farmor när man säger att det ska regna idag, då säger hon "åh, det var bra! för det behövs" fy va söt min farmor är. jag älskar verkligen henne! så jag säger som henne, det behövs! jag får vara glad att det var fint väder hela dagen igår istället. för regn kan ju också vara mysigt, eller vad tycker ni? ☺

jag vaknade 12.12 idag. haha! gjorde 40 situps sen, jag kände för det. sen gick jag upp och cykla på våran träningscykel, åt frukost. sen lunch en stund efter. ´just nu sitter jag här och lyssnar på yiruma - river flows in you. piano, det är så fint. ni måste bara hålla med mig! josefin hade lagt upp den på sin blogg, så jag lyssnade och blev helt kär. fy va fint det låter, man börjar ju nästan gråta!

idag blir det väl att vara inne nästan hela dagen, sitta vid datorn eller något sånt. kanske packa, om jag ska till kristinehamn. ☺ men jag hoppas att ni får en riktigt bra dag! jag skriver mer om en stund eller något sånt.
förresten så är jag med i en tävling på baraamy.blogg.se, för att vinna ett armband. ☺ tihi
pussar!

yiruma - river flows in you
förlåt josefin, jag var bara tvungen att ladda upp den jag med

dagens outfit


dagens outfit
tröjan är från ullared, har aldrig använt den innan, kortbyxorna från lindex.
tyckte att det var på tiden jag la upp en dagens outfit, var alldeles för länge sen. dock ser jag väldigt konstig ut i ansiktet, men jag tycker att det är ganska töntigt att kladda för har jag tänkt på. eller vad tycker ni? jag menar, man ser väl ut som man ser ut? :s förövrigt är det  sjukt gött att inte sminka sig. har inte gjort det alls mycket i sommar. ☺

ikväll har jag ritat lite med lillasyster, sen har jag cyklat på en sån träningscykel eller vad det heter. men det blev inte alls någon lång stund. så sjukt trött blir man, haha! nu ska jag i alla fall ta fram massa bilder som jag ska framkalla.
förresten, vill ni veta något? att jag har faktiskt slutat bita på naglarna. dom har växt lite ☺ jag är stolt. tihi
ha en bäst kväll hörrni, ni är sjukt bra gullepluttar. ☺

sommarlov är det bästa som finns!

mitt hår är, blött. men det brukar vara så efter att man har duschat. i alla fall för mig. :D
ni skulle sett mitt hår innan jag duschade. de stog verkligen åt alla håll, värsta stora bollen såg det ut som, tro mig!
just nu sitter jag här, skriver lite och funderar på när jag ska orka ladda upp bilderna från öland. ska göra det snart på bilddagboken, så det blir nog inte lika många här på bloggen. men isf får ni titta på min bilddagbok när dom kommer upp där.
nu fick jag sms av sötaste josefin fransson. vi ska prata sen ikväll :D hon har vart på  läger i norge i nästan en vecka.
fy va jag har saknat henne! jag tror att vi kommer att ses snart, hoppas på det i alla fall! ☺

idag har jag som sagt åkt bil, i 4 timmar ungefär. när vi kom hem la jag mig på gräset och solade som jag skrev att jag skulle göra innan. låg där i över 3 timmar. jätte skönt! får se om det ger resultat bara :s haha
åt spagetthi och köttfärsås också. nu ska jag gå och blåsa håret, sen prata med josefin! hon frågade om jag ville prata nu istället så. ☺ hörs sen! ♥


vad tycker ni om min nya header?
jag vet inte vad jag tycker, men det fick bli den så länge ☻


jag är hemma från öland..

.. och det är fint väder! ☺ ska nog ut och lägga mig i gräset på en filt och sola lite hade jag tänkt.
vet ni vilken tid vi gick upp i morse? kl 05.30, otroligt, eller hur? åkte kl 7. så nu är jag hemma. här kommer det bli uppdateringar, det kan jag lova! ska även försöka göra om designen om jag orkar. måste fixa min header, fattar inte vad som har hänt?
men jag skriver mer sen. PUSS!

jag måste bara säga att
ÖLAND ÄR BÄST!

RSS 2.0