nu drar jag till kyrkan!

sen blir det fika med dom bästa hemma hos lisaaa!♥

YEAAH

i väntan på maoliiin! känns riktigt skönt med lov faktiskt. som sagt, malin kommer strax och ikväll är det unity live (ungdomsmöte i kyrkan), imorn umgås jag med gänget från skooolan! kan det bli bättre? bra början vilket fall!

TAKE ME BACK..




jag saknar verkligen sommaren! allt va sååå himla underbart. saknar verkligen allting.. åh ngpakfghbqewtlafp.

.


ovärt kan man kalla de

2 timmars hål, sen matte i 40 min. ovärt. vilket fall sitter vi och har jääätteroligt nu. hehe.. längtar tills jag kommer hem! spela gitarr...! nej nu ska vi va positiva! slapp ju idrotten :)

3 words

du är så sjukt himla bra!

LIIIISA

i väntan på svenskan... haha som vanligt kommer datorerna upp, och då ingår även camen. haha nevars, hoppas på en bra dag vilket fall!^^

SAKNAD

ååh va jag saknar detta.. ta mig tillbaka..

SANDYY

du är bra min vän! dagen var mycket bättre än jag hade tänkt mig. mediakunskapen gick jättebra, likadant med datakunskapen och mediaproduktionen gick över förväntningarna! jag börjar nog komma över tröskeln som arne kallar det. haha!

I TRY

spelat gitarr, sjungit, ätit, datorn.. soft dag. snart ska jag till kyrkan.

breath in and breath out

bebis händer.. så sött. nej nu ska jag sova! fattar inte ens varför jag sitter uppe nu för jag somnar seriöst sittandes snart.

EIGHTEEN

som ni ser fyller min vackra bror år! förövrigt har jag övningskört idag för första gången med. haha as kul!

SOVSÖTT

nu ska jag gå och lägga mig! ska verkligen bli sköönt att sova! meen innan vill jag bara säga TACK för kvällen, de va verkligen såå mysigt! jag älskar er, ni är så himla bäst!

EMMA

dagen har varit helt okej! faktiskt rätt bra! och imorn kväll ska vi (sandy kalle lisa maja emma o jag) ha filmkväll myskväll eller nåt, haha! ha en kanon kväll nu hörrni!
FÖRRESTEN, DET SNÖADE FÖRUT!! himla skit! det är ju höst INTE vinter?!

IT HURTS


HÅLTIMMA

inställd engelska, så vad gör man? datorn, yes. nu börjar vi så ha en fin daag!

TWO YEARS AGO - AFRIKA♥


SO SWEET


HERE WE ARE


blir glad av att bara se bilden, dagen var riktigt bra! haha galet va roligt det var vissa stunder alltså! ni är så äckligt bra =D
har nyss kommit hem, ska soofta och snart läsa igenom lite mediakunskap tills imorn!

I JUST WANNA KNOW

jag älskar hösten! verkligen äälskar! bilden är tagen på öland för snart ett år sen. åh den dagen var såå mysig! vilket fall, nu ska jag gå och lägga mig för att orka upp imorn!

PLEASE, LET ME KNOW..

två nya ringar:
nyss kommit hem efter en halvdålig dag i skolan. asdålig fram till efter lunch, sen blev de väl lite bättre. förövrigt måste jag plugga lite och sen ska jag inte göra någonting^^

WHO SAYS I CAN'T BE FREE?

åh kul dag. lisa kom och rädda mig! haha nej men ah, jag är sjukt trött. känner mig konstig och ja, det är söndag. det förklarar ju saken. nejdå, jag ska försöka göra något åt saken. ha en fin dag!

LIZA GALENBY

dagen var rätt tråkig fram till 4. så jag skrev med lisa, och hon hade lika tråkigt som moi. så vi bestämde oss att va, vilket var ett bra vaal! vi snackade massa, åt jättegod mat, såg hitta nemo och åt choklad. mysig kväll kan jag säga! taack så mycket underbara du! du är så sjuukt bra ska du veta!

FIGURE OUT HOW TO FIX THIS


jag känner på mig att dagen blir bra. kan inte bli så mycket bättre när man vaknar, drar upp för fönstret och ser att himlen är blå och solen lyser. u n d e r b a r t .
kusinen kommer strax och senare kommer pappas bror och hans fru.
ullared var sjukt kul igår förresten!

haha jag älskar dig


hemma från skolan så snart hämtar malin o hennes mamma oss och vi drar till ullareed. va nog inget mer att säga nej, så byeee!

GALET VÄRRE

idag åker jag och maolin tillsammans med våra mammor till ullared! haha galet värre! ska bli as kul! ha en underbar dag!

SCHH


nyss suttit och camat med lisa. eller så kallat videosamtal som de då heter. shiet va kul vi hade då, haha dör! ska förövrigt på bönegrupp ikväll, sen sova! upp kl 6 första dagen denna veckan, eftersom jag haft sovmorgon varje dag nu. *intresseklubben antecknar* ha en fin kväll!

I KNOW IT WAS THE ONLY WAY

nyss sett kenza&tyra show på datorn, haha så himla bra är dom! vilket fall skulle jag egentligen suttit med matteboken framför mig nu, men SJÄLVKLART glömde jag den i skolan. himla skit.

ATT GÖRA DAGARNA LITE ROLIGARE


när ska vi tröttna? haha aldrig. galet va ni är bra!
nu ska jag nog ut och gå.. fast det börjar bli mörkt så jag vågar nog inte. sjukt läskigt på kvällarna alltså.

A SMILE SAYS IT ALL

om ett tag är hösten slut. vilket innebär att vintern snart är här. slask, blöta skor och allt som hör till. känner mig inte jättesugen på de just nu om jag ska vara ärlig! men vet vet, vintern kanske blir super mysig? bara att jag inte tänker så just nu. julen ser jag ändå fram emot! men innan dess är det höstlov som gäller. kommer nog bli bra! aja, jag måste sova nu. skola imorn!

bilder säger mer än tusen ord


dagen har varit: great!


kalle bli frisk!


sovmorgon, skola, utvecklingssamtal, hem! ah ungefär så ser min dag ut. känns rätt kul att va i skolan idag.. är jag knäpp som säger så? aja, ha en fin dag!

some pics


höst♥

hösten är verkligen sååå mysig! åh jag dör, så mysig! fotade med malin igår, sen spelade vi in lite. va verkligen mysigt!

hur himla bra kan du va egentligen? :)

i have to be strong


vänner som aldrig sviker


let me try.

eftersom jag varit förkyld så länge bestämde jag för att stanna hemma från en regnig orienteringsdag.. nu ska jag strax plugga matte. mitt favorit ämne♥! inte.

If i could..


these words

nu ska jag gå och sova, hoppas ni haft en fin dag! min har väl varit sådär om jag ska vara ärlig. natti!♥

don't let me go

skön vecka än så länge. imorn är det orientering som gäller, kul (ironi till max)! hoppas ni får en underbart bra kväll hörrni!

I tried

dagen har varit bra! nu är mormor här oxå, känns mysigt! nattinatti!

I didn't tell you

nu går jag och lägger mig med ett leende på läpparna, låter bra!

du gör min dag


kvällen har spenderats med malin, mysigt var det! nu ska jag inget annat än lägga mig ner i sängen och sova, natti!


i never knew


stunder man verkligen vill tillbaka till

för två år sen räknade vi ner dagarna, längtade så tills dagen vi skulle åka. saknar verkligen afrika, men någon dag ska jag tillbaka!
nu ska jag gå och sova, bara jobbigt att sitta uppe när man är förkyld, har hosta och är jätte trött! godnatt♥

jag älskar er

sitter och fryser, det är svinkallt. eller så rör jag på mig för lite just nu? kan vara det.. mitt humör känns konstigt idag, igen. men kvällen igår var i alla fall lyckad till tusen!
jusde, när jag skulle titta min blogg på morgonen så funkade den inte, stod att sidan inte kunde visas. fick panik.. men jaja, ha en fin kväll!

morfar hade varit 73 år nu, jag saknar dig verkligen..

grattis♥ vi ses snart..

9 månader utan dig. det svider..

skolfoto 2010

..kanske inte det bästa men vem bryr sig egentligen :) ikväll ska jag på livslust (sveriges störta ungdomskör, ooh). men nu tänkte jag ta tag i mitt liv och se lite på bombay dreams!


RSS 2.0