summer-feelings

har nyss ätit, trodde jag va as hungrig men nej de va jag inte, orkade inte ens äta upp. ja, nu vet ni. jag tänkte lixom "dom vill säkert veta det så varför inte skriva det då?" ja, ironi.. nej men ni får la läsa detta om ni nu vill, ni har ju klickat er fram hit så.
men, jag funderar på om jag ska göra matteprovet imorn eller efter påsklovet.. får väl se. jaja, coopers hade vi idag, det är verkligen h e m s k t . haha! sen kan jag ju säga att jag fick mvg på vindkraftverks saken.. för det vill ni nog med veta. (o)värd text! eller kanske inte.
och jag älskar vädret!

bilden ger sommarkänslor.. jag saknar dig! men vi ses snart ♥


not ont the top

jag har ont i magen och känner mig inte på topp just nu. är så sjukt trött, orkar ingenting.. måste ändå försöka med noterna till låten.. ha det.

nyckelpigor är rätt äckliga.. elr vad tycker ni?


"He lives in you"

just nu orkar jag inte sitta still! så jag måste gå bort häriffrån och göra nåt mer vettigt. typ matte, för det är så otroligt kul! :-D haha..... ha en bäst dag gott folk!

snart kommer det andra bilder, alltså inte bilder på mig hela tiden, för jag tycker bara det inte är roligt att fota i äckel väder, då vet ni!


He lives in you - Lebo M
jag ♥ låten


bilden stämmer ju in i alla fall ☻


har suttit och pluggat matte i över två timmar, gick rätt bra ändå. men det är krångligt.. nu tittar min familj på någon film och äter chips, men just nu känner jag inte för det. kanske går in till dom snart.

förövrigt har jag inte hunnit skriva mycket i helgen, har haft rätt mycket.
igårkväll var jag hemma hos malin med emelie matilda och johanna. as kul var det! visst tjejer?
åt mat, tittade på film (taken och någon annan som jag inte minns namnet på), åt chips och mjölkchokladkaka! ha en bäst kväll!


randiga och stora tröjor är mysiga

arafat är här! har inte träffat han på över ett år. han bodde hos oss i kristinehamn under två års tid typ.
 nu ska jag snart gå upp och sova, har varit trött hela dagen och speciellt nu på kvällen. natti!

dagens outfit, det här har jag på mig idag, dresscode blablabla allt låter lika tråkigt i alla fall.
ny tröja från ellos
linne bikbok
leggings gina tricot


"Promise me"

det känns som det är fredag. men nej det är det inte! imorgon är det fredag däremot, alltså är det inte fredag idag. men det känns fortfarande som det. men om det hade varit fredag hade jag varit i kyrkan nu, vilket jag inte är,
eftersom det inte är fredag.
yees... slutar vid 12 imorn typ, as GÖTT! ha det!


Promise me - dead by april acoustic version

the look of today

har håltimma till halv 12, slutar en timma tidigare med! as gött! ha en bäst dag!


kära nån

SÅ spännande! åh jag längtar verkligen till nästa vecka då det kommer ut!!


tittar du också på andra avnenyn? :-)
annars kan du titta här.
nu blir det sängen, natti!

summer!

svenskan är snart klar! har suttit nästan hela eftermiddagen. nu ska markus få datorn så jag hinner itne skriva mer. ska va med lillasyster. puss!

sommar på öland vore inte helt fel. solnedgångar, stugan, farmor och farfar, stranden, värmen..


"If you believe"

nyss analyserat a walk to remember, men än är det inte klart. imorn är det nationella, ska skriva en uppsats på engelska. någon som vet hur man får bort panik och nervositet inför prov och så? ibland mår jag verkligen dåligt över sånt.

just nu vill jag att johanna ska va så liten, för det var så sjukt mysigt! hihi


fri som en fågel!

jag känner mig fri. från nationella hörförståelse i engelska! så glad! ska strax plugga matte och sen lite svenska och hoppas att jag får tid över till gitarren.
plötsligt hade jag 50 unika läsare igår

jag kom nyss på att både jag och mina syskon har vuxit lite. känns sorgligt att vi är så stora nu, när vi va små lekte vi hur mycket som helst. vi gjorde allt typ, det var så mysigt!
vi umgås ju nu med, men det blir ju inte den där ska-vi-bygga-en-koja-känsla ,om ni förstår.
önskar inte ni också att man kunde spola tillbaka tiden ibland?


"sitting down here"

håller med filmrecensionen, skit kul! nej men det är väl rätt okej ändå, bättre än matte som jag försökte med förut. Simon har åkt till värnamo för att träffa sin litauen kille, utbytes projekt med skolan. han ska bo här till på torsdag, jag kommer väl bara skämma ut mig, haha. nej nu ska jag fortsätta med svenskan.


"don't make me change my mind"

kom knappt upp i morse för jag va så trött. men, det gick! kyrkan blev det och om en stund kommer maolin och hennes familj, mysigt! bilderna tog jag igår, tänkte lägga upp dom då, men dom va tydligen för stora så jag fick ta några andra som inte var lika mycke redigerade. (om ni ville undra, som jag säger ibland..) ha en bäst dag!


jag älskar gitarrer, en dag ska jag bli grym på det också!

tänka sig, de va 16 st som kommenterade i förra inlägget! visste inte att vissa av dom läste min blogg ens :-)
förresten, igår pratade jag med josefin. men det avbröts pga att mitt batteri tog slut.. de sista vi sa "åh, va fin månen är" sen POFF så avbröts det.


det är lördag

och jag har inte direkt gjort så mycket idag. tagit kort, spelat gitarr, smsat, ätit, suttit vid datorn och lyssnat på musik och redigerat bilder. japp, det är min dag det! nice. ikväll skulle vi nog ha en familjekväll, hoppas.

mjukisbyxor och ett linne är nog det skönaste som finns!

förövrigt har jag alltid undrat vilka som läser min blogg, inte för det är så många men alltså det vore roligt att veta ju, haha. skriv ditt namn? :-D jag slår vad om att typ 1 person kommer skriva. o.O


"what if i need you"


michelle gick hem nyss, vi har suttit och typ dött av skratt samtidigt som vi planerade våran idrottslektion. jag är hungrig och trött. ikväll blir det, kanske kyrkan, kanske.. jag får se.
dagen har vart BRA annars. har varit på jättebra humör ju! (förutom på no lektionen för då var de rätt lamt.. men vem bryr sig :d)

"stop pretending, im telling you to stop"

klockan är bara halv nio, men ändå känns det som jag har varit vaken i flera dagar! lyssnade på sibels låt - stop (från melodifestivalen), i skolan idag men jag tyckte den va rätt konstig. fast, den är ju rätt bra ju!



sibel - stop
vad tycker ni? dålig eller bra?

msn konversationer är roliga, ibland. hihi


la upp den här för väldigt länge sen, men alltså, den är så kul. haha!
* på lunchrasten tittade jag på andra avenyn! SÅ BRA! men katarina är knäpp -.- hon är knäpp på riktigt. haha!
när jag kom hem låg jag vid tv:en i nån timma, hade ont i huvet med, men de behövde jag egentligen skriva eftersom jag nästan alltid har de -.-' i alla fall, så tänkte jag inte skriva mer nu.


"i will never let you fall"

jag har egentligen inget viktigt att skriva. men jag kan säga att imorn blir det skola, redovisning på no:n och hoppas på en kram från emma, hihi. nu ska jag plugga vidare, lite iaf.


i want summer ._.

im sick. gick ju hem från skolan igår, är hemma idag med. ska snart plugga no. kwaheri!

jag vill ha sommar! majoriteten borde avgöra, faktiskt. för hur många vill inte ha sommar lixom?


en sång från hjärtat

nu ska jag snart gå och sova, huvudvärk kommer och går. kul! sovbäst gott folk!



låten är så fin, får rysningar i hela kroppen och börjar nästan att gråta..
(för er som undrar börjar hon sjunga ungefär vid 1:40.)

 

"Ännu ser jag dina tårar
Ännu hör jag din röst
Jag kommer ihåg ditt leende
Jag kommer aldrig lämna dig"


att ha huvudvärk.

att ha huvudvärk, troligen migrän, alltså, det suger. ingen förstår nog hur jobbigt det är. faktiskt, så är det sjukt jobbigt. att gå runt i skolan och nästan alltid ha det, sitta inne på lektionerna när det är ljust överallt.
fick huvudvärk igår morse, har haft det nästan hela tiden sen dess. trots att jag har tagit tabletter, sovit myycket så har det inte släppt.
hade ju nationella idag, men va osäker om jag skulle gå. tänkte att det är bäst så jag slipper göra det nån annan gång, men efter första delen orkade jag inte mer. va och pratade med skolsystern om det också, jag började typ gråta. dels för att jag är så sjukt trött, också för jag tycker det är jobbigt. men nångång måste de väl sluta, eller?

nu har jag i alla fall gråtit till a walk to remember. så himla bra film! josefin, jag vill bara att du ska veta att jag verkligen bryr mig om dig, så sjukt mycket. du är verkligen den bästa som finns och jag saknar dig så sjukt äckligt mycket. om jag fick träffa vem som helst nu, skulle jag välja dig. du är min bästis sötnos, jossan.. jag tänker aldrig lämna dig, för jag behöver dig, jag tänker aldrig förlora dig, aldrig. jag klara mig inte utan dig. i love you!


you make me smile

snyggare personer får man leta efter! ni gör mig glad!


haft ont i huvudet från morgon till kväll. varken huvudvärkstablett elelr sömn har hjälpt, suger..
nationella imorn så nu blir det sovdags!


dagens outfit

har lunchrast så jag gick hem, men börjar om 5 minuter, måste sticka! en dagens outfit får ni iaf, ha det!


g☺dnatt.

nej vad gör jag uppe? jag är trött.. skola imorn, känns tråkigt.. sovsött!


du vet att jag saknar dig


på egna ben.

nu har annelie åkt hem. mamma pappa och johanna också, till mormor. men dom kommer hem imorn! ville inte att dom skulle åka :(
malin och jag sjöng i kyrkan idag med, 6 sånger. gick rätt bra. fast har gått bättre när vi har övat, kanske för att vi har haft på det högsta på mickarna.
funderar på att se a walk to remember, ska ju göra en filmanalys om den, kan ju va bra att se den igen!


yummi

 du är otroligt bra snygging!


melodifestivalen

anna vann ju melodifestivalen om ni nu har missat det! jag tyckte inte att det var sådär jättebra, hon har ju inte någon chans i den stora direkt. tyckte att darin skulle vunnit, och salem al fakir va ju grym! så härlig person!

att man kan vara så söt, sjukt.

jag ler av han :D


fånga mig om du kan.

tack för kvällen igår, o till alla som bryr sig om mig så mycket. ville bara säga det.
vaknade 10.15 idag och har inte gjort nånting sen dess. det är iaf fint väder idag! och melodifestivalen ikväll, askul!


gullis ♥

kom hem för ett tag sen från ett bra möte, BRA predikan av annelie! så kul att träffa henne igen nu. (hon va ungdomspastor i krhamn i 5 år när vi bodde där så) sovgott!

du är så söt gullunge, i love you

*och nu läste jag på malins blogg att hon ska ta bort den, sämst. alla tar ju bort sina bloggar :( elr ah, några..


dagens outfit låter tråkigt

javet inte vad det är med mig ibland.. jag har jättelätt att bli irriterad på folk, nu de senaste veckorna iaf.
blir sur för ingenting här hemma vissa dagar. och tycker att jag inte är lika bra på saker, känner mig ful och tjock. men det är väl bara för tillfället.. (?)


detta har jag på mig idag i alla fall

*idag kommer annelie! hon va ungdomsledare i kristinehamn i 5 år medans vi bodde där, har inte träffat henne på ett tag så det ska bli askul!


knokk in my ♥

har tittat på halv 8 hos mig med johanna nu, och du är vad du äter. mat-program är roliga. förresten, när dom ropar upp vad om ätit på en vecka (på du är vad du äter), så sa dom "massvis cigaretter" typ, johanna bara "va? kan man äta cigaretter..?" det var kul.


äntligen är den tillbaka! en heelt ny dessutom. skickade in den för ett tag sen för den va typ trasig, bytte datum och tid bara sådär. men imorn ska jag använda den igen, woho!


lillasyster ♥

sitter här med johanna, sjunger låtar från melodifestivalen! nu ska vi snart upp och titta på halv 8 hos mig.

jag älskar dig syster!
bilderna är jätte gamla, tagna i mitt rum i kristinehamn.*


malin ♥

malin åkte hem ganska nyss. gick till kyrkan efter skolan och sjöng lite typ. snart ska jag titta andra avenyn! som jag har längtat! nice.


nu har jag ett till hål!

äntligen har jag tagit det! inte så bra bilder, men jag va inte så sugen på att lägga ut värsta bilden på mitt öra, haha!



*alltså
, det konstiga är att jag är nästan alltid trött vid 9, men jag går inte och lägger mig, utan jag väntar tills kl är 11 och då är jag pigg!


nämen, titta vad jag hittade

ja, tänk att jag hittade kalle i tidningen när jag var med pappa på bilverkstan. stog och väntade på att han skulle betala och öppnade tidningen, jag ba "det är ju kalle!", så kan det gå!


jag har nästan inget plugg alls denhär veckan, eller jag har nog inget! ska nog plugga lite engelska, till nationella typ -.- jaja.


i like you

har nyss varit ute och gått med hunden i solskenet, snart kommer malin. men nu ska jag gå upp och prata lite med mamma! ♥


i wanna be a butterfly, flying in the sky, with you, today

malin kommer om ett tag och då ska vi baka choklad scones till bönegruppen som är idag. (varje gång jag skriver "bönegrupp" blir det "böndegrupp", ifall ni ville veta typ)
ska nog inte sitta här mer just nu, så ni får ha en uuunderbar fortsatt bra dag! hihi puss på er

det vore mysigt ifall det började komma upp blommor och så nu, se fjärilar i skyn och se gräsmattan helt grön. ♥


josefin fransson!


jag lämnar dig inte, jag lovar.

du är bland de finaste jag har


jag tror att jag är kär i den blåa himlen och solen.

jag älskar vädret! javet att jag säger det ofta, men det är så galet härligt!


rubriker är oftast lika svåra..

typ såhär såg jag ut idag

*har tittat på onskan med markus, galet va söt han som hade huvudrollen va! otroligt.. är astrött, tror jag ska sova snart.


storebror ♥

dagen har inte varit direkt bäst hittills.. skolan var typ äckel.. men nu ska jag till ica med markus. nos vemos, adios! 

jag saknar min bror, trots att han åkte idag och kommer hem imorn. .


att vara liten är mysigt

dagen har varit rätt soft ändå! noprovet gick nog rätt bra ändå, har so prov imorn som jag pluggat lite på idag.
min storebror har förhört mig på de och jag förhörde han på hans spanska, låter ju som väärsta förhöret, men så farligt va det inte. vi satt också och sjöng, eller han spelade mest gitarr, för han vågade knappt sjunga, nejdå. ;) ha en beest kväll!




simon jag och markus när vi va mindre, hihi


it's winter and it's cold..

bilderna är inte dom bästa men nu ska fortsätta plugga inför noprovet imorn!




idag var det ändå mysigt med vinter.. inget slask, solsken, blåhimmel.. ♥


äntligen!

som jag har väntat! nu blir det andra avenyn!

*slutade vid 12 typ. ingen elevensval och fick räkna matte hemma istället. SÅ fint väder också!
uppdate: mitt sista ord i slutet av avsnittet "shiit, tjeeena..!" måste se nästa, nu ju :o


i can only imagine

sitter här och lyssnar på musik, skriver med folk och ja.. finns ju knappt något mer att skriva. lite övärt inlägg men.. jag kan ju i alla fall berätta att jag, att jag, saknar josefin. för det gör jag! nu ska jag sitta här en stund till och sen sova, hihi


sol och blå himmel är bland det finaste som finns!


lillasyster ♥

aww, tänkt när min syster va liten, då man bara kunde hålla henne i sin famn, så gulligt!


*nu ska jag snart plugga no, jag hade funderat på en sak, kan man göra plugg roligt? borde ju finnas nåt sätt.
om det var vår, blå himmel och sol skulle jag iaf åkt till store mosse och sitta där, galet va mysigt!
btw, igår skrev jag godnatt till simon och så skrev jag "hoppas du får en underbar dag med blå himmel och sol, ..vilket kanske inte är så troligt.." MEN, det blev det! så glad! ♥


emelie josefine kalle

det är så svårt att finna vänner som er, så glad att jag fann er. jag älskar er ♥

NI ÄR BÄST! :-D


RSS 2.0