mormor ♥

va i gislaved och besökte skolan, med kalle. :D ♥ sen på elevens val. jag är trött. måste packa och allt med.
ikväll blir det andra avenyn!!


tisdag


nu hoppas jag faktiskt att du ser detta emelie, för jag hittade en bild på honom :D jag lovade ju det nångång så.
han spelade på gullbranna, jag och emelie tyckte han va as söt. so fetsch!


hicka-bicka-boo hoo-sha! skolan gick finnemang. vart äre dom säger så nu igen? madicken?
hade matte på morgonen, börjar faktiskt fatta lite, iaf på blå kurs. då jag är på den röda blir det mindre kul, matte äär svårt!
syslöjden gick väl sådär, ska virka en sån brun sjal jag har, kommer dröja hela livet ungefär. nejdå, haha!
lunch och sen irdotten. rörelseprogram for life! då äre ju faktiskt kul med idrott! visade upp dansen för janne (+ massa andra som kollade på oss). gick bra ju! han såg rätt nöjd ut ;)
svenska och sen vad ska jag kalla det? typ sitta-på-tyska-lektion-men-läsa-engelska-bok? slutade med spanskan, så jag får läsa böcker på engelska ;) läser anne franks dagbok, rättbra! :)
imorn blir det gislaved med kalle, titta på mediaprogrammet. är typ nervös. japp, pussen! ♥

måste skriva texten till min låt med!! help me..


andra avenyn

såg nyss smygtittarna för den här veckans avsnitt. kan knappt vänta tills imorn ju! det är verkligen så galet bra!
undra vem som våldtog liv lixom? :o trodde de va markus eller hamza. men markus kan det ju inte va nu när man såg på smygtitten. jaja, jag ska i alla fall försöka hinna se det imorn!

 

uippdate: skit! det är väl på onsdagar nu :o


mamma fyller 40, hihi


GRATTIS ÄLSKADE MAMMA, 40 ÅR! du är bäst, jag älskar dig så mycket! ♥
vill att du ska få en bäst dag! puss!


söndag

idag har jag dansat med malin i kyrkan, övade på vårat rörelseprogram. gick bra! :-) du är så bra malin, hihi i like you!
imorn är det skola igen, känns bra att vi i alla fall har sovmorgon till halv 10. på onsdag åker vi upp till säffle, vi är lediga på torsdag och begravning på fredag, tror vi är lediga på måndag och kanske tisdag.
har inte så stor lust att skriva nåt mer, men ha det! pussen


rubriker kan göra mig galen ☻


vi är såå coola!
bilderna är från igår, orkade inte ladda upp en massa bilder, för det tar bara så otroligt lång tid.
kvällen igår var iaf jätte bra! va i kyrkan och träffade praktikanterna och massa annat folk. va över 20 st så det var jätte nice! vi gjorde varma mackor, umgicks, dom andra spelade spel (jag o kalle va inte med, jag haatar sånt, haha) och massa sånt. medans dom spelade spel tog vi massa bilder och gjorde annat. kulkul! :D hihi
kom hem nångång efter 12.


idag blev jag väckt vid 1. kunde nog sova hela dagen om inte nån skulle väcka mig. jätte trött! :-) har ingen aning om vad jag ska göra idag, hittar nog på något i alla fall.
jag saknar josefin. önska vi bodde nära varann, så man bara kunde gå över till henne och ha myskväll med film, paprikakex och bojour, som förr.. ♥
puss! ♥

alla har vi varit små


så sant så, alla har vi varit små. måste faktiskt säga att man saknar det ibland, samtidigt som det är skönt att va lite större, man kan lixom göra det mesta man vill. men när man va liten slapp man ju bry sig om så mycket, man bara levde lixom.
jag kommer ihåg när jag va typ 5, jag bet mit i armen och gick till mamma, gissa vad jag sa? "mamma.. markus bet mig.. :(" haha så taskigt ändå! markus fick ju skulden då o han kunde ju inte direkt försvara sig som 3 åring. men mamma kom på att det var jag efter någon gång, eftersom tänderna va lite större än markus..
en annan gång när jag och markus va ute och lekte, efter att det hade regnat. mamma tvingade ut oss, för vi ville egentligen vara inne. så doppade vi våra vantar i en vattenpöl, gick till mamma och sa "mamma, vi är blöta nu, kan vi få komma in?" men nej de fick vi inte, konstigt nog..
man gör så många roliga saker när man är liten, har massa videor på när vi är små, så kul att titta på! :-)

ikväll blir det kyrkan, ska träffa praktikanterna ;) har två nya som ska va i kyrkan endel nu i nån månad eller så.
hade soprov idag, gick nog ganska bra hoppas jag! räknat ikapp matten OCH jag har hittat nycklarna!
när jag satt och pluggade igår och slog upp matteboken, så kom jag på det.. jag hade visst lånat michells mattebok häromdagen, lagt nycklarna bak vid facit och lämnat tillbaka boken. har vart jätteorolig för dom nycklarna! haha! jag dog nästan när jag kom på det, jätte pinsamt!
nej ni får ha det bra iaf, puss!

afrika ♥


om ni lyssnar på låten och tittar på bilderna, kan ni nästan veta hur det känns att va i afrika. hihi
värmen, alla härliga människor, naturen, HAVET!, fiskarna, delfiner, maten, frukten, åh det är så underbart!
havet, jag älskar det verkligen! det är seriöst det vackraste som finns! vi snorklade på zanzibar vid hotellet vi bodde, man kunde bara gå några meter så kunde man doppa sig i det varma härliga saltvattnet. bland alla söta sandloppor (fanns inte så mycket faktiskt), alla fina fiskar, växter.. snorklade med delfiner oxå, fränt va det!
o en dag där när vi va ute och gick lite stannade vi till och köpte en läsk, då var det en som frågade om han fick köpa mig, för 20 kor eller vad de nu va. vilken tur att jag har en så snäll pappa bara, att han ville ha kvar mig :-)
och det var en annan kille, 17 år va han, han stötte på mig när vi åkte båt. alltså, han var läskig. (det var då vi skulle ut och snorkla på ett bra rev) han ba "hello my friend.. do you like dolphins?" så viskade han det till mig, wierd. haha!

när vi bodde i lushoto en vecka, träffade vi jättemånga trevliga människor. bla den söta tjejen i mitten på bilden ovan. vi bodde granne med henne och hennes familj. vet inte hur hon stavade sitt namn, men gulligt va det. vi träffade massa andra barn oxå, vi försökte lära dom lite svenska, det var en som sa "du är en apa" hur bra som helst! man ville bara prata svenska med dom ju. vi va även på förskolan som min farmor har startat en gång i tiden (hon och farfar är missionärer, så pappa har bott i afrika).
första dagen då vi kom till lushoto så kom det in en orm i vårat hus, alla hoppade upp i soffan ungefär. men pappa fick död på den :-D fast den va nog inte farlig iaf..
nej nu får jag snart skrivkramp kanske inte heter så om man skriver på ett tangentbord? elr jag kallar det så nu iaf. :-) undra vilka som orkade läsa allt. puss på DIG, hihi! ♥



har inte haft jättestor lust att blogga, vart så jobbigt allting.. min morfar dog i fredags..
pappa ringde mig i skolan, han sa att jag skulle gå hem, han ville säga en sak. min hjärta slog så fort, och jag ville bara lägga mig ner, gråta och skrika.. när jag kom hem berättade pappa. morfar, när jag hörde det, jag skrek ut! jag bara grät och skrek. kan inte förklara hur mycket jag saknar dig morfar. du är så underbar.. jag älskar dig verkligen, man fattar nog itne att man älskar en person så mycket förrens den är borta.. det är så sjukt, så orättvist..
vi åkte iaf upp till mormor på en gång.. har vart i skolan idag, var hemskt på morgonen. blev lite bättre på dagen, men det kan verkligen inte bli perfekt..
på morgonen gick jag in till tine (rektorn) och skulle berätta om vad jag tänkte med spanskan. men hon sa att hon beklagade o hon kramade om mig och jag kunde inte hålla mig längre så jag grät då. va skönt att bara släppa ut allt igen. jag hatar att hålla sånt inne, man mår bara så dåligt..
har förövrigt inte orkat plugga nånting ungefär idag, fast jag egentligen måste. men lärarna förstår, så det är nog okej.
men ni får sova så gott, jag behövde bara skriva av mig lite. natti!

..

i can't believe how things can changes so fast..

i miss you, so much..


dolda kameran

asså sånt här är ju så kul! titta på dom, haha!


förövrigt gick det bra att sjunga, dock var det inte alls mycket folk, men "vem bryr sig?", som paul kote brukar säga :)
är jätte trött så jag ska förmodligen lägga mig ganska tidigt idag. (kommer säkert bli runt 11-12 iaf) men sovbäst sen!


idag är det en vanlig dag för det är inte lottas födelsedag

hur ska man hälsa egentligen? eller hälsa o hälsa, men skriva först lixom. hej är så vanligt, hallå låter ändå lite knasigt, tja, tjena, tjabba o allt ja. får väl hitta på nån annan fras eller så, nåt förslag? :D jaja, haha! kom hem från skolan för ungefär en timma sen. ganska okej dag! no-"spanska", gjorde matte så-musik-lunch/håltimma-idrott-so.
ikväll ska jag träffa malin vid 6, ska öva lite innan mötet börjar. blir kanonkul!
imorn är det fridayyy! fy va gött med helg! sova ut och ta det lugnt. ☻
ha en bra dag! tack att ni läser, hihi ♥



bilderna gör mig gladast! o gör att jag bara längtar till er ännu mer.
saknar verkligen sommaren i kristinehamn, det var så kul! :-)
men i sommar blir det stek på bryggorna igen, eller hur jossan?


malin + josefine = galna i kyrkan

hallå, dagen har varit jättebra hittills! skolan var ändå rätt slapp. sista lektionen tittade vi på julshowen (dom som va med på den). fick semlor, kakor och dricka också. måste säga att det var faktiskt roligt att se den. tänkte gå på "toa" då vi var på det stället jag sjöng, men nej jag gjorde inte det. ;) haha!
efter skolan gick jag och malin till kyrkan. ska hålla i lovsången på bönemötet imorn på kvällen. gick jätte snabbt att välja ut låtar, till skillnad från vad det brukar göra.
övade även på vår dans till rörelseprogrammet i skolan. blev klara med hela dansen! nu är det bara att öva öva öva så det sitter perfekt!
vi spelade in när vi dansade med (så vi inte skulle glömma bort allt till nästa gång vi skulle dansa). så jag ställer kameran på en bänk, och jag trycker på spela in o startar musiken, sen skyndar jag mig upp på scenen och trillar precis när vi ska börja dansa, så sjukt kul va det! och sjukt halt med för den delen :P haha vi höll nästan på att dö. kul att vi har det inspelat, hah! tack för dagen malin!
nu har jag ganska ont i huvudet, ska nog snart göra något annat. ha en bäst kväll!

du är så bra vännen!


im back! undra hur länge jag stannar den här gången..?


jaaa, ny header och första inlägget på länge..



det är snö ute, i dont like it, because i want summer :( men den smälter nog bort snart, o snart blir det nog också varmt! om det itne blir istid föralltid. sjukt kallt har det vart i alla fall! typ -28 va det nån dag i kristinehamn när jag va där, fast typ bara på morgonen men ändå lixom.
har hänt mycket sen sist jag skrev, har bla varit i kristinehamn o bott hos josefin :-) så otroligt roligt var det! hoppas att jag kan komma snart igen! träffa även klara med, hihi.
började egentligen skolan i fredags, men tog ledigt då så jag fick va i kristinehamn lite längre.
så, igår var det skola, likaså idag. har väl vart ganska okej ändå, tills plugget kommer. då dör jag! men men, snart är högstadiet över, o sommarlov och hela bunten! så jag ska väl försöka hålla ut.
jo, det var det där med spanskan med, om jag ska fortsätta att läsa på distans så måste jag lägga ner 6 timmar, varje vecka! helt sjukt.. för er som inte vet så har jag hela nians kurs astt ta igen på en termin, det är därför.
men nu ska jag inte skriva mera, ha det bra. pussen!

.

det kommer nog ändå aldrig att bli så.

RSS 2.0