öland i mitt ♥

friggeboden är klar efter mycke arbete! har dock inte hjälpt till att bygga den men igår och i förrgår målade jag pappa simon markus och johanna den, gul med vita knutar, som våran stuga. jätte fint blev det!
har nyss ätit pannkakor, diskat och nu ligger jag i våran friggebod uppe på loftet och skriver. jätte mysigt!
internet är faktiskt snabbt, helt otroligt! josefine goes happy. fast jag har inte saknat internet ändå, bara ibland.
man kan göra så mycket andra saker när man inte sitter här och slöar sig.
på förmiddagen låg jag och solade en vääldigt kort stund, eftersom att solen gick i moln sen. så typiskt!
va ute och gick en promenad med lillasyster också.

ikväll ska vi grilla vid raukerna. kommer bli kanon! va vid stranden här om dagen och grillade med.
fy va jag äälskar öland. det är seriöst bland dom bästa platserna på jorden!
hm, vad kan jag skriva mer? jo, igår eftermiddags va några vänner och fikade hos oss, jätte mysigt. senare på kvällen kom adam, linda (kusiner) och lars (lindas man). vi satt och pratade, drack te och åt mackor + melon.

ska nog inte skriva mer nu, men på söndag kommer jag hem. då blir det mycke mer uppdateringar kan jag lova!
pusshej ♥

ja, jag lever

...har bara inte kunnat sitta vid datorn. internet är ju som sagt oftast väldigt segt. har vant mig utan datorn nu så jag orkar inte sitta här heller.

igår var vi på barnvälsignelse, för mitt kusinbarn. alissa heter hon, jättesöt! sen åkte vi till vår faster och umgicks med släkten. super mysigt! roligt att träffa alla och så.
sov till kl halv 1 idag. sitter fortfarande i pyjamas. har nyss sett taken med simon markus och pappa. ska börja se nån annan film snart med tror jag.
blir nog en väldigt slapp dag förmodligen.
jag orkar inte skriva mer men jag lever i alla fall. hihi
pussar till er

josefine goes sad

mina besökare har krymt enoormt
har inte kunnat svara på kommentarerna heller, förlåt!

förresten, ser ni min header? jag gör inte de iaf


äckel väder = sadface

hej just nu sitter jag här och är glad för att internet funkar! har varit sjukt trött idag, igår också för den delen. vet inte riktigt varför? har nog vart uppe ganska sent dom senaste nätterna. kan nog va därför. eller vad tror ni? ☺ har inte riktigt vart på humör heller.
i alla fall, idag väckte mamma oss vid halv 10 och sa att det var fint väder. jag blev jätteglad och gick upp, sen efter en stund blev det molnigt så vi gick och la oss igen. runt 11 väckte tina mig och sa att det var finare väder igen så då gick vi upp och gjorde oss i ordning för stranden. när vi väl kom dit var det blåsigt! men solen var framme en liten stund, sen blev det molnigt igen. suck! hatar sånt väder
när vi kom hem tänkte vi sola för det avr blå himmel där, men molnen kom fort. så typiskt!
sen när jag och tinatänkte cykla till löttorp började de spöregna så vi kunde inte åka. bajs väder! ursäkta mitt ordval ☺ hihi
åt mat och sen åkte mamma simon jag markus tina och johanna och tanka, sen till ica o sen till en godisaffär, som va stängd! fy va sur jag blir. vi åkte till ica men jag köpte inget, va sur då. så otroligt dum dag!
en kompis till pappa kom på kvällen. fast jag sov i ungefär 1 timma. orkade inte med allt, så jag sov istället.
får se vad jag ska göra ikväll, kanske skulle se på film med simon markus o tina. får se.
nu ska jag inte skriva så mycket mer!
ha det bäst! vet inte när jag skriver nästa gång. PUSS! ♥


söndag

hej! hinner inte skriva så mycket just nu. ska snart äta lax och potatis, hemma hos farmor och farfar.
har vart på möte idag. gick upp kl 7. duscha håret och gjorde mig i ordning, åt fruksot och sen borstade vi tänderna. har inte gjort det på sjukt länge, fy va äckligt det har vart! sen åkte vi till kyrkan, övade och så började mötet. jag och mamma sjöng. happyface.
gick på stan och nu sitter jag här.

jag och tina har sovit här hos farmor och farfar i två nätter nu. har vart jätte mysigt!
igår, dåni, det var värsta åskvädret. det regnade, blixtrade och sånt jättemycket! hela sjukt var det! och jag o tina gick på stan då, sen skulle vi ta skydd inne på netto, men på parkeringen var det jätte djupt vatten, så då strejkade vi och tog av oss till barfota! mysigt.
idag är det inte heller fint väder, tror det skulle bli bättre imorn. hoppas i alla fall!
det var sjukt fint väder i fredags, vi låg och stekte på stranden hela dagen! fy va gött det var.
ska inte skriva mer nu, puss!

josefine är inte bra på att blogga ibland

hej nu var det ett tag sen jag skrev. har haft fullt upp hela tiden ju. tina är här! fett roligt är det
hon kom i måndags, då cyklade vi till löttorp fram och tillbaka, köpte godis o så stannade vi till och åt lite av det också, fick se tina dansa riktigt fint också. hon trillade mitt på rumpan också, deni! ni skulle sett, fy va roligt det var! det lyckas inte alla med nej.

i tisdags va vi på stranden en stund, tina badade men det var lite för kallt för mig. låg sen och solade hela dagen på studsmattan. jag fick jätte konstiga solexem typ, jätte små bubblor på magen fick jag :s skumt! vid halv 5 sov vi en stund på studsmattan också, med täcke, kudde, hörlurar och mobil! + en sån sovmask som man har för ögonen. det var jättefint när vi somnade men när vi vaknade vid 6 var det mulet och allt. åt mat och sen gick vi och la oss igen i 1.5 timma. hur gött som helst!

på onsdagen åkte mormor morfar johanna jag och tina till borgholm. åt kroppkakor hos farmor och farfar sen gick simon jag och tina på stan. såg 2 uttrar också, puttris och uttris döpte vi dom till, jättesöta va dom!

idag har vi legat på stranden och stekt! jätte skönt! cyklade faktiskt fram och tillbaka, jätte jobbigt :)
vid halv 7 kom familjen toftgård och hälsade på. vi grillade korv, åt glass och jag o tina spelade badminton. vi klarade 68 st. sen åkte vi och tittade på solnedgången o tog massa kort. när vi kom hem igen klarade vi 81 st, på badminton. försökte klara 85 men nej nej de gick inte alls!
nu ska jag inte skriva mer. ha det bäst! får se när jag skriver nästa gång, puss!

jordgubbar = ♥

det är kväll och jag är trött! så brukar det vara på kvällen, på dagen också för den delen. man är nästan trött jämt nu för tiden känns det som. är inte ni det?
just nu sitter jag här och skriver, har haft jätte mycket problem med internet och skit. kan ju knappt komma in på det. jag får panik på datorn när den är seg! för jag hatar sega datorer. så sjukt jobbigt! men jag får väl vara glad att jag har internet överhuvudtaget här men, ni förstår mig kanske ☺
igår kväll cyklade jag och markus 1 mil och 2 km typ. erkänn ganska duktigt? och idag har vi cyklat 1 mil och 5 km. sten tufft!
vi cyklade till raukerna idag (om ni inte vet vad det är, så är det stora klippor som bildats av vågorna). va där en stund och tog lite kort. sen cyklade vi hem igen, mormor hade bakat jordgubbstårta! fattar ni hur god den va eller?
mamma morfar mormor och johanna hade var på självplock och plockat jordgubbar i mängder idag medans vi sov.  jordgubbar for life lixom, hur gott som helst är det!

sen har jag pratat en stund med tina idag också, vet ni? hon kommer hit imorgon ☺ happyface! vet inte riktigt vilken tid men skulle tro vid 4 kanske? hon, simon och nilla åker tåg hit till öland. simon och nilla stannar i borgholm medans tina kommer hit till löttorp. det kommer bli beest!

förövrigt så tycker jag att vädret kan bli bättre! blir så arg på det! det är lixom sommar, ska det inte vara varmt och skönt då? så tycker i alla fall jag. det ska ju inte vara mulet, kallt och trist på sommarn. nejnej. solen, vart är du? vi saknar dig ._.

ha en toppen kväll så hörs vi kanske imorn!
förresten, jag kan inte svara på era kommentarer så svårt, men jag gör det när jag kan!

internet is alive ☺

hej nu har jag inte bloggat på jätte länge känns det som! det är konstigt att man är så beroende av sin blogg, jag tycker bara det är jätte roligt att skriva här lixom. hoppas ni tycker att det är lite roligt att läsa iaf. ☺
nu har den andra familjen gren åkt hem. desiree och niklas (våra kusiner) har sovit över här inatt.
igår kom nästan hela deras familj hit, vi fikade, sen åkte vi till stranden en stund, några badade, dock inte jag för det var sjukt kallt! men det var jätte stora vågor så de va lite tråkit att jag inte badade, men men. när vi kom hem började pappa grilla korv. super gott!
på kvällen va jag och desiree ute och gick, tog massa söta bilder som ni kan få se nångång lite senare. körde även kurragömma med dunk och sen tre i rad. åt chips och sen sov vi. riktigt mysigt var det!

idag har vi faktiskt inte gjort så mycket. vi vaknade vid 12, eller mamma väckte oss. hon kom med frukost på sängen, mackor och sen fick vi en nybakt bulle. min mamma är bäst! ☺
satt och tittade på andra avenyn och mysteriet på greveholm också. va ute och gick, åt tacos och så gjorde vi inte så mycket mer.
nu sitter jag här och njuter av att internet funkar! det är inte så segt heller så josefine goes happy!
hoppas ni har det jätte bra ☺ jag får se när jag skriver nästa gång! ☺ puss! ♥

dåligt väder = sadface

jag svarar på alla kommentarer ikväll, eftersom internet är ganska segt orkar jag inte göra det just nu. hihi
jag svarade på dom iaf. busigt

blev inte väckt idag, utan jag vaknade runt 11. va helt klar vaken! sen vaknade jag runt 2 inatt och va jätte pigg. skumt! så brukar det inte vara för mig.
jag åt frukost och sen gick jag ut på en promenad. nu har vi nyss fikat lite och om en stund ska vi åka nånstans med bilen.
förlåt att min blogg är så tråkig, men jag har inte tid att ladda upp massa bilder, dessutom dröjer det jätte länge.
men jag hoppas att ni läser i alla fall. hihi
jo, det är inte alls fint väder här på öland, vilket är väldigt tråkigt. för när man är på öland ska det vara fint väder, soligt med mycket bad! tyvärr kan vi inte sola och bada nu :s eller kan kan vi väl men det är ju inte alls mysigt när det inte är fint väder ju.
hoppas ni får en riktigt bra dag! puss!

äntligen!

äntligen funkar internet! har försökt några gånger idag men det har varit föör segt för att sitta här.
nu är jag här på öland! kom igår vid 8. tänkte sätta mig vid datorn igårkväll, tills jag märkte att jag inte hade nåt anti virus skydd och då får jag inte sitta. men pappa är världens bästa pappa och fixade det! så jag fick sitta en stund i alla fall.
idag gick jag upp halv 1. blev väckt men whatever. va på stranden en liten stund, pappa johanna och markus badade, aldrig i livet att jag skulle göra det. det var is kallt, i luften också. har vart mulet hela dagen, regnade en stund också.
har kommit hem från en affär nu, köpte lite godis. fy va sugen jag har vart hela dagen! mums säger jag bara!
ikväll ska vi se på film och nu ska jag gå och käka hamburgare men jag skriver nog mer snart ☺
hoppas ni har det bra i alla fall ☺ pussar! ♥

hjärta


josefine ♥ malin
jag saknar dig redan vännen
men vi får va efter jag kommit hem igen
du är otroligt bra malin!
jag älskar dig

hejdå hillerstorp hej öland

jag har kommit på att min blogg har varit rätt tråkig den senaste tiden. har inte laddat upp så mycket bilder och sånt.
men jag har inte haft tid, har vart borta en hel del och så. men idag ska jag åka till öland i 4 veckor, men jag kommer ha internet så jag kommer kunna skriva här ändå.
så jag lägger upp bilder när jag har tid.
ha det bäääääst! ni är otroligt bra!

och jag kommer sakna alla här i hillerstorp ._.
 men vi ses snart igen! ☺ puss!



låten är jätte fin på spanska!
i can only imagine

jag är trött ☺

det är kväll och vad har jag gjort idag? jag har ju knappt gjort någonting nej
vaknade halv 2. sjukt gött var det kan jag lätt säga! tina var här till halv 5 inatt. vi tittade först på "little girl lost", sjukt bra var den! sen tittade vi på en annan film som jag inte ens kommer ihåg vad den heter ☺ 
såg halva filmen sen somnade jag, otroligt trött var jag ☺ vi åt pizza och lite godis. tihi

i alla fall, idag har jag pratat i telefon med josefin i en timma. nice var det! imorn åker hon till england och jag till öland. jag saknar henne
markus och jag har bakat också. chokladmuffins med smarties i
nu ska jag ner och titta på film med familjen, tror jag. sen mååste jag packa, har inte packat klart än och jag åker tidigt imorn bitti.
jag kommer ha internet på öland, annars skulle jag dött eftersom vi ska vara borta i 4 veckor. kommer sakna allt och alla här i söta hillerstorp. ♥
just nu sitter jag och lyssnar på billion ocean ☺ dom vann på gf open. tihi
ha det BÄST! jag skriver nog mer sen ☺

gullbrannafestivalen = ♥

gf
* toppen konserter
* trevliga människor
* sena nätter
* kalla nätter
* vaknade i en bastu
* bada
* ligga på stranden och steka
* bra möten
* varama och svettiga konserter
* varma dagar
* familjeduschen ☺ haha
* salta sniglar
mm..

jag tyckte i alla fall att gf va kanon! verkligen jätte roligt va det! ni som inte var där missade något
allting var super! dom flesta konserterna va jättebra! men de va sjukt varmt där inne. kunde knappt andas kändes de som ☺
träffade mycke nya människor också.
va uppe till 4 två nätter tror jag och sista natten till 6
sista natten va jag med linnea kalle matilda och lite annat folk. vi gick ner till stranden och va där lite, sen gick vi tillbaka igen och vi hittade 2 sniglar som dom saltade när vi kom tillbaka, dom dog. sen hade kalle och matilda begravning.
innan jag gick och la åt matilda jag o johanna ballerinakex, chips och drack cola vid typ kl halv 6 på morgonen. nice va det! ☺

tack till alla ni som va där och gjorde det så bra! ☺ och detta va ju min födelsedagspresent från mina söta vänner!
ni kunde inte ha gett mig en bättre present! TACK alla, gf va bäst! ☺ ♥


i'm back!

HEMMA! ☺



skriver mer ikväll, ska nämligen gå till kyrkan och sjunga med malin och mamma!
hejsvejs! ♥


sista inlägget innan jag åker

om ungefär en timma hämtar matilda mig, vi åekr till malin och sen till gf. känner mig lite mer taggad nu!
tror att det kan bli roligt faktiskt!
kommer som sagt inte kunna skriva nåt här, men på söndag, då skriver jag! hoppas ni läser då ☺
snart kommer tina hit, ska säga hejdå till henne. kommer inte träffa henne på några dagar. sadface
jag har packat klart allt nu, känns bra. fast det känns också som att jag har glömt nåt, är nästan säker på att jag har gjort det.
jaja, puss! ♥


oliver och gänget ☺


låten är sjukt bra! håller ni inte med mig? ☺


00:00

52 besökare, 138 sidovisningar ☺ ♥


dagen va jättebra! nu ska jag hitta på nåt med min bror, simon! det blir mysigt
har nästan packat klart nu, tog lite tid men! sånt får man stå ut med. hihi
sovsött! ni är underbara!


slapp dag ☺

 slapp och skön dag har det vart! det var riktigt varmt idag! så jag låg på studsmattan och solade, men det jobbiga var att solen gick i moln ganska ofta. sen sa mamma att det skulle bli regnoväder och allt, men så blev det inte. tack och lov! jag har jätte lust att sola nu, men det är ju lite övärt när solen knappt är framme. hihi jag tycker att den borde vara framme ännu längre. det vore härligt!
jag har inte packat klart än, men det är lugnt! det gör jag snart.
har tänkt att gå ut och gå snart. vore skönt i alla fall, så jag tror jag ska göra det. sen vill jag se film, men vi har fortfarande ingen som jag vill se och jag vill inte ladda hem. för jag är en duktig flicka! hihi
sen har jag faktiskt bakat idag, drömtårta! god vart den
42 besökare och 111 sidovisningar just nu☺ tack, fortsätt så!
hoppas ni haft en bra dag och jag hoppas att kvällen också blir bra! ☺

flugor är jobbiga ☺

hej det är en fluga på mitt rum, den är riktigt irriterande. :s det är så sjukt varmt också! både inne och ute. så jag ska nog gå ut och sola lite snart tror jag. idag måste jag packa, eftersom att jag åker till gf imorn. kommer inte kunna skriva något här förrens på söndag då.
men hoppas att ni får en riktigt bra dag!

sovsött

00:01
godnatt! ♥


RSS 2.0